Takie są fakty. Spadało i spada nadal... Ja obstawiam,że obecna cena jest skrajnie promocyjna..i nie oszukujmy się na nikczemnych obrotach są te spadki!
Tak mnx na dziś jesteś guru mnx !
Ja widzę przejęcie. Czuję że jesteś kłamcą i naganiaczem. Nikt kto nie jest posiadaczem nie poświęca tyle czasu.. chyba ze chce kupić.
Mylisz sie co do mojej osoby mowiac to comowisz. A teraz zadaj sobie pytanie i odpowiedz:
- po co przejmować sklad budowlany z dlugami na 33 mln zl ?
- obligacjami i urzedem skarbowym ktory ma spolke na widelcu ?
- ktory jedyne aktywa to marka MINOX ma wyprowadzone po za aktywa spolki akcyjnej ?
- nie lepiej założyć nowy biznes z tymi samymi handlowcami i bankiem kontaktow i czystym kontem ?
- minox to nie jest zaklad produkcyjny amaszynami i linia produkcyjna, patemtami (chociaz i to szulernie na NC podobnie jak "minox" wyprowadzaja)
- dlaczego w aktywach minoxsa nie ma gruntów? Gdzie są i na kogo przepisali ?
Jak sie zastanowisz to dojdziesz do wniosku, ze przejecie nie ma sensu ani celu biznesowego.
Tak jak pisałem wcześniej nadal podtrzymuję że w mojej ocenie to celowe działania na odbiór akcji. Spółka atrakcyjna cenowo. Biznes się kręci... wiosna lato jesień...
....wiosna, lato, jesień, zima 2016 r i strata ponad 2 mln zł :) ...wiosna I kw 2017 zobaczymy r/r co pokażą w w zasadzie r/r2016 co pokażą skoro biznes się kręci, w końcu te umowy intencyjne na tych chyba ok 80 mln podpisali to będzie się działo ;)