Ja również dobieram, na razie po 15 gr ale jak się mnx postara to może i niżej będzie wpadał papier do woreczka. Dzięki mnx nie myślałem że będę uśredniał za mniej niż 16 gr.
~Mnx Z całym szacunkiem dla Twojej osoby, ale daj sobie już spokój z ciągłym zakładaniem nowych wątków i pisaniem tych swoich bredni. Szczerze, to rzygać się już chce na te Twoje wpisy. Nie masz naprawdę bardziej przyziemnych rzeczy do robienia niż tylko nawijanie 24 godz. o tym samym. Dla mnie ujadanie jak 'kundel", który nie ma akcji spółki jest rzeczą nienormalną. Coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonaniu, że pracujesz dla "kogoś", komu zależy aby zjechać z kursem na dół i zebrać jak najwięcej akcji. Już kilku takich "dobrych wujków" jak Ty na NC było i każdy z nich dziwnym trafem znikł z forum po osiągnięciu celu. I jak już wypisujesz te swoje bzdury to nie obrażaj przy tym ludzi, bo tak naprawdę to Ty robisz z siebie największe pośmiewisko. Pzdr.
Nie obraź się, ale nie wierzę w Twoje szczere intencje. Ja sam kilka lat temu straciłem niemałą gotówkę na spółce, która do tej pory istnieje. Tak mnie kolego wychowano, że porażki należy brać na klatę i wyciągać z nich wnioski, a nie zachowywać się jak p**da. I uwierz mi, że od tamtej pory nie napisałem ani jednego postu na forum tej spółki bo mi najzwyczajniej szkoda na to czasu. Na giełdzie nie ma litości i sam dobrze o tym wiesz, że aby ktoś zarobił to drugi musi stracić. Takie jest prawo rynku. I nikt nie zapłaci Ci ani złamanego grosza za bycie "dobrym wujkiem" , z jednym wyjątkiem - chyba, że pracujesz w czyimś "interesie".
Jak sztucznie pchany w dół. Ja miałem po 20gr. I wywaliłem dzisiaj wszystko. Spółka straciła płynność. Chyba wiadomo co to oznacza...chcieli się ratować emisją po 1.20 ale nie pykło. Za duże ryzyko tu jak dla mnie.
To ,że nie ma płynności to ściema dla nas . Te batony na wyższych poziomach mówą same za siebie kto by chciał zostać z taką ilością akcji jak by ta firma miała paść . Po prostu zbierają i niestety na odbicie będzie trzeba czekać długo , bo na pewno będzie się kurs kisił nawet i rok. Ja mam czas pozdrawiam
Piszę z innego kompa , a ten cały psychol mnx a może Mnx tylko mąci na forum, tak jak niejaki kopytko na intakusie , no ale wy nie pamiętacie tego !!!!!!!!!!!!