-Profesjonalna RN,marketing,zarządzanie,finanse -Główny akcjonariusz,marketing,zarządzanie -Pozostali akcjonariusze,zarzadzanie,marketing finanse,korporacja full wypas -Profesjonalny zarząd,marketing,marketing,marketing -Profesjonalne raportowanie -Profesjonalne regulaminy, zapewne -Finansowanie, jest,jeszcze -Marka,produkt jest Ogólnie na pierwszy rzut oka pełny profesjonalizm i wszystko co trzeba TO CO JEST NIE TAK I CZEGO TU NIE MA? I to jest Jasia pytanie.
Rzecz się stała niesłychana.....browar zadziwił Pana (czyli mnie). Wchodzę do Lidla w Warszawie gdzie mieszkam i.....pierwszy raz w życiu widzę karton, jeszcze nie rozpakowany z napisem...CZARNKÓW! Oniemiałem i kupiłem sam 8 flaszeczek niezłego piwa (ponieważ mam kilka akcji browaru to proszę Radę Nadzorczą o refundację za...samo-gwalt napędzający popyt, zachowałem rachunek). Całość wydarzenia do POZYTYWNEGO odnotowania w annałach browaru! Kiedyś, dwa razy pytałem w specjalistycznych sklepach a właściciele ledwo słyszeli, że taki browar istnieje o piwie nawet nie wspomnę. Jednym słowem coś się RUSZA coś się dziej! Nie do wiary!
Dnia 2018-03-14 o godz. 22:29 ~Heniek napisał(a): > Rzecz się stała niesłychana.....browar zadziwił Pana (czyli mnie). Wchodzę do Lidla w Warszawie gdzie mieszkam i.....pierwszy raz w życiu widzę karton, jeszcze nie rozpakowany z napisem...CZARNKÓW! Oniemiałem i kupiłem sam 8 flaszeczek niezłego piwa (ponieważ mam kilka akcji browaru to proszę Radę Nadzorczą o refundację za...samo-gwalt napędzający popyt, zachowałem rachunek). Całość wydarzenia do POZYTYWNEGO odnotowania w annałach browaru! Kiedyś, dwa razy pytałem w specjalistycznych sklepach a właściciele ledwo słyszeli, że taki browar istnieje o piwie nawet nie wspomnę. Jednym słowem coś się RUSZA coś się dziej! Nie do wiary!
W sklepach specjalistycznych pytanie o browar Czarnków (jako marka) nie ma żadnego sensu. Tego piwa tam nie kupisz. Za to piwa warzone przez oraz w firmie Browar Czarnków S.A. jak najbardziej
Marka własna którą tam znajdziesz to Konstancin, z przynajmniej trzema piwami wartymi spróbowania (Żytnie, APA i Porter - to oczywiście mój subiektywny wybór, ale zgodny z opinią wielu osób które znam i które piwem się "jarają")
Innych piw warzonych w browarze jest więcej, z hitów ostatnich miesięcy to Buzdygan Rozkoszy browaru Harpagan uwarzony w Kamionce. Genialne piwo!!!! Przegenialne! Ostatnią (drugą w życiu) flaszkę kupiłem jakiś tydzień temu więc jeszcze pewnie jest na półkach. Albo rewelacyjny Imperialny porter (24* ballinga) Browaru Golem "Double Dybuk"
Te (i kilka innych) piwa dają dowód, że browarowi w sensie technicznym niczego nie brakuje i da się tam warzyć wszystko.