• Dodali nowy raport Autor: ~Merlin [145.239.80.*]
    Jest nowy komunikat ze spółki link prośba o ocenę.
  • Re: Dodali nowy raport Autor: ~kangoorrz [91.223.175.*]
    bardzo pozytywna wiadomość

• Re: Dodali nowy raport -super info.. Autor: ~jack [77.254.243.*]
    które niestety niczego kompletnie nie wnosi. Nawet jak wygrają kurs pozostanie na niskim poziomie. joSSek już ma co chciał -pow. 90% niech ten syf zdejmie po 5,20 a ja zainwestuję kasę w coś normalnego. Też już mam tego cyrku dosyć. Ile można kisić ,no ile ? 11 lat wystarczy. Żydowski łeb ,ale nas i fundy wykiwał.
  • Bydlakowi nie odpuścimy Autor: ~Odbicie [91.233.18.*]
    niech oddaje kasę

• po 71 zł .sprzedał 11 lat temu ! Autor: ~jack [62.244.154.*]
    Więc jak ktoś SYFA zakupił pod długofalową inwestycję to nieźle zarobił. DOBRA wiadomość jest taka, że redukcja była prawie 98% i to uchroniło Ludzi przed KATASTROFĄ !!!. Co by tutaj nie było to takiego kó...res wa jak te " akcje " w portfelu nie miałem !!!!!!!!! a jestem inwestorem od 1993 od samego początku jak nasza bananowa giełda powstała. Wyniki pewnie będą dobre bo jakie mają być przy tak świetnej koniunkturze W BUDOWNICTWIE. KIEDY JAK NIE TERAZ ??? a że szmatław ...owi zależy jak na najgorszym infie to inna sprawa. Temat otwarty i wszystko -WSZYSTKO jest możliwe. Trzeba wyprowadzić wszystko na cacy i samemu sobie wypłacić dywidendę za rok czy 2 po skupie .Czysty żydowski biznes ,skupić za kilka % wartości z of.publicznej i kasę zatrzymać dla siebie. KNF dawno już powinien tutaj się przyjrzeć tym machlojkom ,które trwają od 11 lat. SYF nad SYFAMI -TYLE W TEMACIE.
  • Re: po 71 zł .sprzedał 11 lat temu ! Autor: ~ŚledźSolony [159.205.66.*]
    Odszukajcie sobie artykuł , który ukazał się na bankierze z rok temu pt " Poradnik polskiego wzywającego " a wszystko zrozumiecie ...
  • Re: po 71 zł .sprzedał 11 lat temu ! Autor: ~kangoorrz [91.223.175.*]
    bardzo fajny artykuł
  • wyniki super ! Autor: ~jack [62.244.154.*]
    Tak jak dzisiaj - wcześniej wam pisałem ,że wyniki pewnie będą dobre -NO i są ! ale co z tego jak kurs nadal się kisi i 0 ,00 wzrostów przy takim infie -niestety. Dzisiaj powinno być przynajmniej 6.zł/ lub więcej. A tu ch ...j nic się nie dzieje. Dogrywki nie było i takie tam udawanie ,że coś się dzieje. NĘDZA do2. Jeżeli żaden fund się nie zainteresuje i nie zacznie zbierać tak będzie do końca -do wykupu po max. 5,20 po GODZIWEJ CENIE. A wątpię w taki scenariusz bo nie po to się uwolnili z tego dziadostwa żeby teraz dobierać. Niestety ,jesteśmy zdani na joSSka i jego kaprysy vel zachcianki / kombinacje. Pewnie ,że chcę 6 zł. wtedy wywalam wszystko co do 1 sztuki. DO TEJ PORY NIC NIE SPRZEDAŁEM.
  • Re: wyniki super ! Autor: ~ŚledźSolony [77.253.249.*]
    Dnia 2018-03-14 o godz. 20:21 ~jack napisał(a):
    > Tak jak dzisiaj - wcześniej wam pisałem ,że wyniki pewnie będą dobre -NO i są ! ale co z tego jak kurs nadal się kisi i 0 ,00 wzrostów przy takim infie -niestety. Dzisiaj powinno być przynajmniej 6.zł/ lub więcej. A tu ch ...j nic się nie dzieje. Dogrywki nie było i takie tam udawanie ,że coś się dzieje. NĘDZA do2. Jeżeli żaden fund się nie zainteresuje i nie zacznie zbierać tak będzie do końca -do wykupu po max. 5,20 po GODZIWEJ CENIE. A wątpię w taki scenariusz bo nie po to się uwolnili z tego dziadostwa żeby teraz dobierać. Niestety ,jesteśmy zdani na joSSka i jego kaprysy vel zachcianki / kombinacje. Pewnie ,że chcę 6 zł. wtedy wywalam wszystko co do 1 sztuki. DO TEJ PORY NIC NIE SPRZEDAŁEM.

Może ludzie wiedzą kim jest pan Wojciechowski ? ...
  • pan ? Autor: ~jack [77.254.229.*]
    Dobrze się czujesz ?
[x]
JWCONSTR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.