• DZIEŃ WYSTRZAŁU Autor: ~Ęc [212.106.162.*]
    nadejdzie... ja, nasz trol forumowy i niektóry jak widzę też wiedzą, bo skończyli się wyleszczać! Ewidentnie kurs trzymany w ryzach na zmęczenie akcjonariuszy aby oddali ze stratą i skusili się za szybkim odrobieniem strat na np. Bumechu! mnx gdzie te 10groszy, pytam gdzie?
  • Re: DZIEŃ WYSTRZAŁU Autor: ~Aleksander [212.106.162.*]
    Coraz bliżej, czuję to w moczu! I ta lewa strona ponad 600k za 16 groszy! Chyba sam kupię drugie tyle za 0,16 ale czy się uda!?
  • Re: DZIEŃ WYSTRZAŁU Autor: ~Uradowanypopachy [90.149.102.*]
    Jeśli się uda to ja tez kupę. Rozmawiałem z funflamu i oni tez kupą. Oj , już się cieszę
  • Re: DZIEŃ WYSTRZAŁU Autor: ~ciekawski [37.47.196.*]
    zagladam i widze, ze dalej trolle slupy i innej masci klakierzy tu siedza i probuja nabrac naiwnych na ten smierdzacy papier, obecne c/wk to 0.08 to znaczy, ze juz jest wyceniany na bankruta i ten raport o niezaplaceniu za obligi mowi wszystko, skoro nawet tyle nie maja w kasie, podbika malutka bedzie bo i zostalo im jeszcze sporo do wcisniecia kwita skoro na smieciowym poziomie nikt nie chce kupic to znow puszcza trefne info i zlapia kolejnych frajerow, naprawde sie dziwie ,ze w panstwie prawa nie ma tu jeszcze prokuratora a slupy z zarzadem nie siedza w pierdlu

• Re: DZIEŃ WYSTRZAŁU Autor: ~Uradowanypopachy [90.149.102.*]
    podbija, sprzedadzą,,, To jest jedyna taka spółka na GPW. Tu nikt nie straci, !!! Tu wszyscy zyskują, fenomen na giełdzie.
  • Re: DZIEŃ WYSTRZAŁU Autor: ~trader [37.47.128.*]
    malutka podbitka powiadaz no no
[x]
MINOX 16,67% 0,07 2019-02-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.