• www.komputronik.pl Autor: ~mroczneśredniowiecz [80.52.228.*]
    Kupowaliście coś w tym sklepie? To jakiś farmazon - po kilku godzinach od złożenia zamówienia mam dane opiekuna, który "opiekuje" się zamówieniem, ale nie wiem kiedy je dostanę, a w ramach promocji dostaję "darmową dostawę bez wniesienia".
    Regulamin milczy jak daleko ode mnie podjadą panowie z dostawą "bez wniesienia". Kuriozum.

Niech Zarząd kupi sobie coś w morele.net, x-kom.pl albo agito.pl ( teraz emag.pl) i porówna komfort zakupu.

• Re: www.komputronik.pl Autor: sel [83.26.68.*]
    Jak tak dbają o klientów jak o akcjonariuszy to nie będzie dobrze.
  • Re: www.komputronik.pl Autor: ~ewan [31.0.127.*]
    no ale może opiekun robi po dostawie masaż albo opowiada kawały czy też bajkę. A propos tego - bez wniesienia - to jest to jedna z podstawowych informacji przy zakupach internetowych na zachodzie. Tam jest to normą!!!
  • Re: www.komputronik.pl Autor: ~tricky [176.122.214.*]
    To bardziej nie ich sprawa tylko kuriera z którego korzystają. Większość kurierów dzwoni do klienta by zejść po przesyłkę jeśli ktoś mieszka w bloku z domofonem. Wyobrażasz sobie by taki kurier szukał cię np. w wielkim biurowcu :) ?
  • Re: www.komputronik.pl Autor: ~mroczneśredniowiecz [80.52.228.*]
    Metoda tłumaczenia "na zachodzie tak jest" nie przemawia do mnie.
    W latach 60-tych światowy rynek płyt muzycznych dzielił się po 40% pomiędzy Europę i USA. 20% wydawała reszta świata.
    Był to wskaźnik pokazujący równowagę w poziomie dobrobytu pomiedzy USA i Europą. Z lekkim wskazaniem na USA z racji mniejszej populacji.
    Dzisiaj tę samą rolę odgrywają gry komputerowe - 40% światowego rynku generują Stany, 30% Azja, 10% Europa.
    To efekt "zachodnich norm".
    Wracając do głównego wątku - portal zakupowy Kompa jest przeze mnie oceniany źle na tle konkurencji.

• Re: www.komputronik.pl Autor: ~No [94.254.163.*]
    W Euro AGD wszytko jest bez wniesienia
    .... Jakieś dziwne bicie piany się tu wyczynia
  • Re: www.komputronik.pl Autor: ~mroczneśredniowiecz [80.52.228.*]
    Dnia 2018-03-07 o godz. 21:06 ~No napisał(a):
    > W Euro AGD wszytko jest bez wniesienia
    > > .... Jakieś dziwne bicie piany się tu wyczynia

Ciebie to nikt nie podejdzie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.163.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: www.komputronik.pl Autor: ~Butterfly [91.145.179.*]
    Po przeczytaniu powyższych wpisów jestem kontent ,że posiadam akcje Komputronika .
  • Re: www.komputronik.pl Autor: ~no [78.10.204.*]
    hmmm można ponażekać ale ja myśle że przy obecnej wycenie ...gorzej być nie może ...
  • Re: www.komputronik.pl Autor: sel [83.26.54.*]
    Nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej ,ale akurat 32544 akcji zmieniło właściciela to coś się dzieje? na to czekali?
  • Re: www.komputronik.pl Autor: ~no [78.10.204.*]
    no i co komp zdycha bo ktoś się wymienił akcjami ....FACET OGARNI SIĘ
  • Re: www.komputronik.pl Autor: ~No [94.254.163.*]
    Mnie Takie zagrywki nie ruszają 100 dwie sztuki lub 300 sztuk w oddali a teraz wymiana nie ma nawet o czym pisać
  • Re: www.komputronik.pl Autor: sel [83.26.54.*]
    Nie wiem czy tu ostatnio przez dwa tygonie tyle zmieniło właściciela to chyba jakieś święto? potrzebował na perfumy ? i kwiatki?
[x]
KOMPUTRON -1,00% 5,92 2026-05-27 15:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.