• Pit-11 Autor: ~Były_cubowiec [89.250.201.*]
    Czy ktokolwiek z pracowników na UoP otrzymał już PIT od Cube za 2017?
  • Re: Pit-11 Autor: ~agatar [195.205.242.*]
    Też nie mam.
  • Re: Pit-11 Autor: ~były_pracownik [195.250.37.*]
    Dostałem PITa i jest błędnie wypełniony.
    Podaje informacje, że w całym okresie zatrudnienia były wypłacane pensje.
    Po prostu w systemie księgowym firmy wypłaty zostały zaksięgowane ale nie wypłacone.
    Z informacji, które dostaję, wszystkie PITy 11 tak wyglądają.
  • Re: Pit-11 Autor: ~Były_cubowiec [89.250.201.*]
    Kiedy otrzymałeś? Czy sprawdzałeś może, czy opłacili ZUS? U mnie są naliczone składki, ale tylko za okres po 17 października, w poprzednim okresie jest 0.00 w systemie ZUS. Składki są nieopłacone.
  • Re: Pit-11 Autor: ~były_pracownik [195.250.37.*]
    Dostałem wczoraj.
    ZUS nie jest opłacony - ostatnia składka od Cube weszła w kwietniu.
  • Re: Pit-11 Autor: ~agera [195.205.242.*]
    Dokładnie, ostatnia składka ZUS w kwietniu, pewnie US też nie opłacony. Tym Pitem można sobie podetrzeć.
  • Re: Pit-11 Autor: ~Pracus [37.47.6.*]
    Na jakim stanowisku byliscie przyjeci? Pracowaliscie w dtp czy moze w cube ?
  • Re: Pit-11 Autor: ~asdf [94.254.150.*]
    pawel wam pomoze pita wypelnic. chyba ze juz na was tez sie wypial
  • Re: Pit-11 Autor: ~Syndyk [88.202.186.*]
    Zarządca ma chyba problem z liczeniem - z listy wierzytelności wyparowało sporo pozycji pomiędzy okresem złożenia wniosku a spisem wierzytelności. Wycena majątku z palca wpisana. PITy z błędami. Precyzja w każdym calu. Ciekawe czy swojego wynagrodzenia też tak pilnuje syndyk. PIT z Incat się zgadza. Chociaż tam ktoś umie liczyć.
  • Re: Pit-11 Autor: ~nocoty [31.11.128.*]
    Ale bredzicie, może głowy was rozbolą od tego bredzenia, Jak pracowaliście do kwietnia, to pit jest do kwietnia.
    Szczegół taki , ze moi poprzednicy nie pracowali w żadnej firmie IT ! a zwłaszcza w cube .
  • Re: Pit-11 Autor: ~gar [37.47.149.*]
    Tak, długi i wierzytelnosci też są wymyślone przez naganiaczy, to ze spółka jest w sanacji to też wymyślone. Spòłka jest w wspaniałej kondycji i kwitnie, wygrywa przetargi i zarabia $$$.
  • Re: Pit-11 Autor: ~asdf [94.254.144.*]
    dobrze ze jeszcze pawel placi. bo ja znam takiego goscia co najpierw uciekl z kontraktami z sygnity pozniej z cube ciekawe kiedy ucieknie z nastepnej
  • Re: Pit-11 Autor: ~Pracownik [88.202.186.*]
    Asdf jako akcjonariusz masz obowiązek zgłosić takie informacje do prokuratury. Dużo łatwiej jest szczekać pod pseudonimem na forum niż pokazać fakty. Skoro jesteś zauroczony Krulem, stanem spółki i zaległościami zgłoś się do pracy w kostce. Pomożesz Krukowi i nam. Każdy jest tutaj ciekawy co dzieje się z COI, NASK, Getin, kontraktami DTP, tym kto robił PITy.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.11.128.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Pit-11 Autor: ~Ari [31.0.68.*]
    Oni są na stanowisku wyższym zwanym Naganianie na spadki!!!Buhaha.Jaka obłuda. ..
[x]
CUBEITG -1,52% 0,20 2019-05-06 11:20:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.