• Może planują ucieczkę z giełdy ? Autor: ~kokx [89.64.22.*]
    ostatnie walne dawały nadzieję a chyba były tylko pomocne w wywalaniu akcji. Poprzednie walne niby miał być skup po 1.20. Ostatnie miała być mała emisja po 1.20.
    DZIWNE TO WSZYSTKO
    Tu jest chyba tylko dystrybucja akcji
  • Re: Może planują ucieczkę z giełdy ? Autor: ~wojtek [37.47.137.*]
    wedlug mnie przejecie
  • Re: Może planują ucieczkę z giełdy ? Autor: ~Mnx [31.0.124.*]
    Napisal bym ci cos ale poderator by to usunal wiec napisze tylko ze wiekszych glupot nie czytalem a zdarzały sie tu wielokrotnie.

Prosze o sens kupowania czegos bez gruntu, z dlugami, z wyrokami z urzedu skarbowego, nie splaconymi obligacjami ktore reczyli i obligacjami z terminem platnosci ja dniach haha, z ponad 2 mln strata za 2017 czyli jeden z najlepszych lat w budowlance hsha, moze ktos ich przejmie pod te umowy z budimexem na ile to bylo 35 mln ktorych nikt nie widzial hahaha
    Moze ktos sam znak towarowy minox kupu za miliard, moze ten blaszak mrowke z towarem na kredyt/sklad fabryczny jak we wszystkich mrowkach w Polsce ?

Nie moge czytac tych glupot ktorymi tłumacie ten zjazd . od 1,95 zl jaki wamtu robia bo sie denerwuje haha
  • Re: Może planują ucieczkę z giełdy ? Autor: ~wojtek [37.47.136.*]
    mnx,ty wiesz ze bedzie jak ja pisze wiec tak ujadasz
  • Re: Może planują ucieczkę z giełdy ? Autor: ~Fakt [188.146.162.*]
    Brak raportu rocznego spowoduje wykluczenie z giełdy. Kilkanaście spółek w ten sposób uciekło nie ponosząc żadnych kosztów
[x]
MINOX 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.