Moim zdaniem fundusze nie pozwolą sobie na to. A i PFR będzie chciał pokazać że to dobra inwestycja. Jak ruszy nowa linia do zgrzewania "grubasów" i zacznie się kampania na Gaz-System to wyniki powiedzą same za siebie
To wszystko o czym piszesz to prawda .Mam ten papier wiec nie powinienem uprawiac czarnowidztwa.Zauwaz jednak , ze to oczym piszesz mozna wyczytac w postach z przed dwu,czterech i wiecej lat Ferrum od lat opisywane jest jako beneficjent gazowych inwestycji, konektorow łacznikoww , gazoportu. Wszystko to juz prawie dziala na 100% .A Ferrum???
znam tą firmę długo, papier też mam długo i jedno pamiętam, nigdy nawet duże zlecenia nie miały szansy dźwignąć tej firmy bo wszystko ssały pijawki czyli akcjonariusze branżowi którzy rżnęli Ferrumkę na pośrednictwie za dostawy. więc było prosto - im więcej zleceń dla spółki tym większe dla niej koszty, mniejszy zysk i więcej kasy dla pośredników. do tego doszło zadłużenie po pietrzaku i była czarna dziura. dzisiaj moim zdaniem po pierwsze długi są zamienione na akcje - kasa będzie zostawała w spółce. dwa - zwolnią się hipoteki i zastawy więc spółka będzie miała zabezpieczenia pod dostawy taśmy bez pośredników. trzy - udział PFR jest dobrym prognostykiem na współpracę z GS, przeczytaj sobie ostatnie wypowiedzi prezesa Borysa w NP. cztery - nowi akcjonariusze to podmioty, którym z samej konstrukcji powinno zależeć na wzroście ceny akcji, może będzie trochę zawirowania jak będą się chcieli wycofać starzy ale najwyżej - pies z nimi tańcował. ja tam dam na mszę na świętego Floriana (4 maja) żeby spółka w końcu wyszła na prostą czego od dłuższego czasu jej życzę
Dokładnie tak było gotowe wyroby były sprzedawane pośrednikom po kosztach własnych zaś pośrednicy sprzedawali po cenie rynkowej to nie Wulkan jest uśpiony a Zarząd i tu powinny nastąpić zmiany.