Jeśli moje odwiedziny na Echach i to co widziałem a mianowicie działającą według mojej oceny prężnie firmę dostarczająca materiały budowlane na prawie 10 mln kwartalnie oraz WK z raportów finansowych spółki jest warte giełdowo raptem 0,18zł/akcja to jestem gotów na BANKRUCTWO kupując w tej cenie.
Co to 300tyś tyś Urzędu skarbowego + 680 tyś obligów przy WK 80mln?
Poczytajcie sobie: http://gpwfundamentalnie.blogspot.com/2018/03/minox-czyli-zabawy-ciag-dalszy.html?m=1 To jest wyłącznie czysta spekulacja i każdy scenariusz jest możliwy. Niech każdy wyciągnie sobie samemu wnioski. Miłego dnia. Pzdr.
Urzedowi skarbowemu musza zaolacic, dlaczego MINOX nie dal info o odwolaniu od tej cecyzji, mial 30 dni od 27 grudnia.
Za akcje M-Trans chyba oczywiste ze nie wydal pewnie ani przyslowiowej zlotowki. Zwykla emidja pewnie w zamian za jakieś zobowiazania, aktywa ?
u nas na dolnym slasku tez mrowka normalnie sprzedaje artykuly co jakis czas widze na polsacie reklamujaca sie mrowke i jeszcze te sponsorowane programy z Dowborn .... stac na to bankruta ? tu nie jest szorowanie po dnie tylko w mole i wydaje mi sie ,ze potrwa to dosc dlugo
To sprzedaj i przestań się nad sobą użalać jak panienka. Do giełdy, a tym bardziej do tak spekulacyjnych spółek jak Minox, trzeba mieć jaja ze stali. Pzdr.