• żal Autor: ~mewa13 [78.9.164.*]
    Szkoda mi samej siebie, że " to " kupiłam
  • Re: żal Autor: ~leszku [194.25.158.*]
    Łącze się z Toba w "bulu".
    Krew człowieka zalewa , ale cały czas mam nadzieje ( wiadomo czyja matka) że do raportu ruszy do góry i raport roczny będzie pozytywny.Więcej się spodziewam po kwartalnym ( bodajże do końca maja)
  • Piszecie to tylko na podstawie spadku notowań? Autor: ~typ [149.156.234.*]
    Zobaczcie na stronę spółki i na wyniki finansowe. To poleci w górę po wynikach rocznych.
  • Re: Piszecie to tylko na podstawie spadku notowań? Autor: ~leszku [194.25.158.*]
    Wyniki za 2017 nie będą rewelacyjne ( w porównaniu np. z 2015).
    Powinni pokazać zysk , ale na miliony bym nie liczył . Może bańka , dwie .
    Masz racje powinno urosnąć po raporcie  TYLKO z JAKIEGO POZIOMU? ( czarnowidze do połowy marca , jak nic się nie zmieni ok 1,30) . Po raporcie za I kwartał ( do wartości i przychodów doliczą sobie przejętego Hewelisa) wartość księgowa /akcje powinna oscylować w okolicach 3 zł . Jak na razie odruchy wymiotne!
  • Im więcej ludzi patrzy tylko na spadki Autor: ~typ [149.156.234.*]
    tym niższy poziom odbicia będzie. Sami sobie robicie kuku.
  • Re: Im więcej ludzi patrzy tylko na spadki Autor: ~SPEKULANT [37.47.136.*]
    A ja sobie kupuje mam jż tej pralni DUŻO a średnia spada z każdą transakcją.
    Niech wywalają a ja będę skupował poczekam do czerwca i z 150 k zrobi się 300k
  • Może i ja dokupię. Autor: ~typ [149.156.234.*]
    To będzie rosło.
  • Re: Im więcej ludzi patrzy tylko na spadki Autor: ~leszku [217.99.167.*]
    A na co maja patrzec jak tu wzrostów nie było od ponad miesiąca?
    To po pierwsze ,a po wtóre nie pomyliłeś sie z tymi akcjami ? Powinieneś chyba napisać że masz 1,5 mln akcji - ładniej by to brzmiało.
    150 pln
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.136.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [217.99.167.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Sorry pomyliłem twój NIK .
    Pisałem wczoraj na Tauronie z (Leszczem) dlatego ta pomyłka.
    Tak naprawdę zgadłeś aktualnie mieszkam na wsi ale urodziłem się w mieście.
    Patrz na PKC
  • Re: Im więcej ludzi patrzy tylko na spadki Autor: ~typ [83.10.171.*]
    Spółkę ocenia się po tym jak ona się prezentuje a nie po tym, że ktoś ze strachu popuszcza. Jedni tu sprzedają a inni odkupią po niższej cenie bo Hollywood to nie jakaś tam firemka tylko spółka z 20-letnim doświadczeniem, która niedawno awansowała z NC na GPW. Musiała spełnić szereg warunków. Co to jest miesiąc. Ja na Dino 2 miesiące czekałem aż zaczął mi się zysk. Trafiłem na długą korektę jak kupowałem. Jednak zdrowa firma dał mi już zarobić 30%. WIDZIAŁEM TU PEWNĄ FIRMĘ KTÓRA DZIŚ 1 MARCA SKOCZYŁ OK 40% ALE SPOJRZAŁEM NA WYNIKI FINANSOWE I WIEM, ŻE TO TAKI JEDNORAZOWY SKOK A OGÓLNIE JEST MARNIE. WIELU Z WAS OCENIA FIRMĘ TYLKO PO SPADKU NOTOWAŃ. Przy groszowych spółkach to nie ma wielkiego znaczenia. Tu może zlecieć 60% a później powoli wznieść się o 200 - 300%. Dlaczego? Bo firma jest dobra, ma szereg kontraktów. To jest przykład firmy, która może przestać być groszowa i latać po 20 - 30 zł za papier. No nie za 3 miesiące ale po ok 1- 2 latach. Firma ma polepszające się wyniki finansowe a PGE pogarszając się. Radzę sprawdzać notowania Hollywood w przyszłości. Będzie Wam przykro ,że tu nie zostaliście.
  • Re: Im więcej ludzi patrzy tylko na spadki Autor: ~leszku [194.25.158.*]
    Niestety masz racje.
    Jest to jedna ze spółek produkcyjnych ( jak by nie nazwał działalności ) zatrudniających kikaset osób.
    Znam kilka spółek wykazujących wielomilionowe zyski ( np. Biomass w latach 2014 - 2016  "pokazał ponad 10 mln zysku netto , bez zatrudniania kogokolwiek - teraz rynek weryfikuje ich dokonania  i nie jest to przyjemne dla akcjonariuszy , Calatrawa już po weryfikacji itp.
    Jeśli chodzi o wyniki Hollywood to za 2017 nie widze wielkiego zysku ( możę 1 - 2 mln ) , dla mnie przełomowy będzie raport za I kwartał ( na koniec maja bodajże) - w statystykach będzie już uwzględnina Pralnia z wybrzeża i ostatnia umowa z jakimś szpitalem tu widze przychód w granicach 35-40 mln zł i mam nadzieje że zysk netto  około 5- 7 % .
    Za 2017 myśle że spokojnie pokonają 100 mln przychodu ( licze na 120 mln).
    Jednym słowem najzdrowiej dla posiadacza  zamknąć komputer i zajrzeć pod koniec maja - wiem że to nie jest proste ( sam mam z tym problem)
    Pozdrawiam
  • Re: Im więcej ludzi patrzy tylko na spadki Autor: ~typ [149.156.234.*]
    I nie zaczynajcie tematów od słowa „żal” bo to jest na poziomie gimbazy. Któż to dziś bawi się w inwestowanie na giełdzie? Jakieś dzieciaki co dostały większe kieszonkowe?
[x]
HOLLYWOOD -1,00% 0,99 2019-09-13 13:17:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.