Spółkę ocenia się po tym jak ona się prezentuje a nie po tym, że ktoś ze strachu popuszcza. Jedni tu sprzedają a inni odkupią po niższej cenie bo Hollywood to nie jakaś tam firemka tylko spółka z 20-letnim doświadczeniem, która niedawno awansowała z NC na GPW. Musiała spełnić szereg warunków. Co to jest miesiąc. Ja na Dino 2 miesiące czekałem aż zaczął mi się zysk. Trafiłem na długą korektę jak kupowałem. Jednak zdrowa firma dał mi już zarobić 30%. WIDZIAŁEM TU PEWNĄ FIRMĘ KTÓRA DZIŚ 1 MARCA SKOCZYŁ OK 40% ALE SPOJRZAŁEM NA WYNIKI FINANSOWE I WIEM, ŻE TO TAKI JEDNORAZOWY SKOK A OGÓLNIE JEST MARNIE. WIELU Z WAS OCENIA FIRMĘ TYLKO PO SPADKU NOTOWAŃ. Przy groszowych spółkach to nie ma wielkiego znaczenia. Tu może zlecieć 60% a później powoli wznieść się o 200 - 300%. Dlaczego? Bo firma jest dobra, ma szereg kontraktów. To jest przykład firmy, która może przestać być groszowa i latać po 20 - 30 zł za papier. No nie za 3 miesiące ale po ok 1- 2 latach. Firma ma polepszające się wyniki finansowe a PGE pogarszając się. Radzę sprawdzać notowania Hollywood w przyszłości. Będzie Wam przykro ,że tu nie zostaliście.