Zgłosiłem do KNF. Czekam na odpowiedź. Potem podejmę decyzję co dalej zrobić. Powinni zbadać wszystkie transakcje a także lipne listy intencyjne. Także obecny i poprzedni prezes wkrótce mam nadzieję że będą tłumaczyć się.
Prokuratura,Ziobro,KNF, wszystkie dziala dzisiaj wyciagaja zeby przestraszyc "leszcza" i przebic sie ponizej 0.17. Pozyjemy ,zobaczymy. Dzieki za pomoc dzisiaj.Pozdrawiam cierpliwych
Gdyby chcieli Wam "ozenic" akcje i zamknac "grajdolek" zrobiliby to miedzy 1.00-0.50 PLN, Przy tej ilosci akcji daliby sobie rade. Jak dla mnie to jest "chamski zjazd" i "tresowanie leszcza". Panikujacy sprzedaja za 0.17,wytrwali po 0.25. Ja natomiast uwazam ze jesli ktos kupi ,powinien zapomniec na dluzszy okres ze wogole posiada te akcje.
A mówi Ci coś bankrut Yalcin? Sprzedał, bo musiał.. No wiesz hajsik potrzebował, a i tak rządzi spółką i może podbierać na kolesi konto tanio! A ulica z pomocą kol. mnx puszcza ze stratą... Dobra bez odbioru, nie jestem mnx, nie mam czasu w końcu mam tu na waciki