Ja też mam. A z czym iść? Zdziwiony ? To prześledzić sobie możesz transakcje od września czy października. Komunikaty oraz inne espi . Tak więc trzeba to zbadać.i sam dopilnuję.
Proponuje zebrać podpisy akcjonariuszy pod dokumentem o nieprawidłowościach i manipulowanie akcjonariuszami bo po tym co zrobili z centauronem to majstersztyk no i teraz z tym walnym i przelewanie winy na drobnych to brzmi jak usprawiedliwianie tylko potwiedzili w jakim kierunku idziemy. Najlepszym wyjściem jest zebranie podpisów akcjonariuszy pod dokumentem o nieprawidłościach i manipulacji i wysłanie go do ministra Ziobr......i CBA oni takie sprawy lubią tym bardziej teraz gdy robia porządki.
A po co do Ziobry? A czy ktoś zgłosił do KNF u? Jak ja . Od tego uzależniam co dalej . Żarty skończyły się. Więcej nie będę komentował i usrednial bez końca. Zbadać należy kiedy US wydał decyzję czy pokrywa się ona z datą poinformowania akcjonariuszy oraz lipne listy intencyjne z Budimexem w celu wzrostu cen akcji. Transakcje z centaurionem oraz sprzedaż akcji przez pana Szwedo .oraz inne. Możecie się śmiać teraz jeden z drugim w minoxie ale nie wiecie z kim macie do czynienia.