Z kumplami przy wódce różne rzeczy omawialiśmy , temat zszedł na Termo2 . Tarzaliśmy się ze śmiechu . Następne wywody były takie : Jak nie ma patelni reaktywującej to trzeba taką zrobić . Następnie niech n.p. Gazeta Wyborcza napisze artykuł sponsorowany . Pół Polski się zleci . Termo2 pokazuje palcem co dalej : opatentować patelnię reanimacyjną i na giełdę z tym . Spółka np. o nazwie Reanimacja emituje papiery pod opatentowaną patelnię reanimacyjną i ustawia datę pokazu . Dalej muszę tłumaczyć ?
Czytam czasem wpisy, czekając na bieg wydarzeń, licząc na jakiś polot fantazji. A tu te twoje wypociny,. mizerne. I głupie. Byle zwodzić i ogłupiać, takich nędzników jak ty.
Coś konkretnego ? Każdy tu leje na konkrety . Co my tutaj may ? Mamy to że Turek złapał Tatarzyna a Tatarzyn za łeb trzyma . Microfuel ma patent a termo2 ma coś do patentu . Co ważniejsze ? Microfuel czy Termo2 ? Microfuel robi pokaz a la garnki i patelnie komu ? Emerytom ? Później będą to upychać po amerykańsku metodą " as seen on TV " Ja byłem świadkiem takich pokazów wiele razy w Ameryce . Jestem za stary wróbel by mnie na plewy wyciągać .
Dnia 2018-02-28 o godz. 10:56 ~mieszkolodz napisał(a): > > Ja byłem świadkiem takich pokazów wiele razy w Ameryce . Jestem za stary wróbel > by mnie na plewy wyciągać .
No, teraz to się wreszcie uśmiałem, to na ilu pokazach byłeś w Am. byś pojął, że pokaz garnków, to winda cenowa? Polotem i mądrością nie dzielisz. Bo nie masz czego. :)