"Poziom wykorzystania przestrzeni kolokacyjnej w ramach obiektu ITQ Data Center wynosi obecnie 1/8 całości i ok. 15 % mocy obliczeniowej dostępnej na własnej infrastrukturze IT..."
Ale nie rozumiesz jednej rzeczy. Zatwierdzenie planu przez sąd daje zielone światło do działania. Dopiero teraz mogą podpisywać umowy np. zbycia nieruchomości, wynajem przestrzeni w DTP, kontrakty. teraz powinny posypać się infa.
Dnia 2018-02-27 o godz. 11:15 ~sss napisał(a): > Ale nie rozumiesz jednej rzeczy. Zatwierdzenie planu przez sąd daje zielone światło do działania. Dopiero teraz mogą podpisywać umowy np. zbycia nieruchomości, wynajem przestrzeni w DTP, kontrakty. teraz powinny posypać się infa.
dane są z planu, który jest według stanu przed wszczęciem sanacji czyli MOGLI działać i podpisywać umowy, kontrakty itd. czemu tego nie robili? co się obecnie zmieniło? nic. takie bajki, że od tej pory wszystko będzie dobrze są w każdym planie restrukturyzacyjnym. tylko, że w większości przypadków okazuje się że to tylko bajki...
Dnia 2018-02-27 o godz. 11:45 ~cube napisał(a): > Dnia 2018-02-27 o godz. 11:15 ~sss napisał(a): > > Ale nie rozumiesz jednej rzeczy. Zatwierdzenie planu przez sąd daje zielone światło do działania. Dopiero teraz mogą podpisywać umowy np. zbycia nieruchomości, wynajem przestrzeni w DTP, kontrakty. teraz powinny posypać się infa. > > dane są z planu, który jest według stanu przed wszczęciem sanacji > czyli MOGLI działać i podpisywać umowy, kontrakty itd. > czemu tego nie robili? co się obecnie zmieniło?
To się zmieniło:
Skuteczna poprawa wydajności (tzw. Performance Tuning) to usługa polegającą na praktycznym wykorzystaniu wyników testów wydajnościowych dzięki wypracowanej przez CUBE.ITG metodyce strojenia rozwiązań IT. W ramach usługi Performance Tuning pracownicy Spółki przeprowadzają kompleksową analizę systemu oraz jego optymalizację poprzez wskazanie i wyeliminowanie czynników odpowiedzialnych za spadek wydajności. Klientom Grupa proponuje rozwiązanie polegające na: zrozumieniu tj. rozpoznaniu problemów widzianych oczami użytkowników, sposobu funkcjonowania przedsiębiorstwa oraz określeniu oczekiwań, diagnozie tj. zebraniu odpowiednich wskaźników i metryk, na podstawie których zidentyfikowane zostaną bezpośrednie przyczyny problemów, naprawie tj. zaproponowaniu środków zaradczych, wdrożeniu ich i zweryfikowaniu oczekiwanego wzrostu jakości.
Ale bełkot : (. kto tak nagania. Ja straciłam bezpowrotnie, ale po co pisać takie radosne wieści, jak i tak za parę dni znowu zjazd w dół spowodowany jeszcze gorszą sytuacją. Niby, że co proszę - Audytor chwali się klientem, czyli Cube? Już wolałam te ściemy w stylu - przebita krzywa, duble fixing, teraz to rakieta w górę - no i nic nie działo się, dalej marazm, długi i brak perspektyw. Czyli jakiego klienta? Spółkę w restrukturyzacji, bez perspektyw, z długami i pewnie trupami w szafie. Spółkę, która raczej nie przeżyje, gdyż plan restrukturyzacji to jeden wielki koncert życzeń. Taki materiał, niepoparty niczym, piszą studenci pierwszych lat zarządzania. Sąd musiał coś otrzymać, wierzyciele się zgodzili bo nie mieli wyjścia ... i karawan (jeszcze z pustą trumną) jedzie dalej za naszym cudownym diamentem IT. Gdyż w trakcie szlifowania okazało się, że nasz diament to zwykłe szkiełko : )))
Ale bełkot : (. kto tak nagania. Ja straciłam bezpowrotnie, ale po co pisać takie radosne wieści, jak i tak za parę dni znowu zjazd w dół spowodowany jeszcze gorszą sytuacją. Niby, że co proszę - Audytor chwali się klientem, czyli Cube? Już wolałam te ściemy w stylu - przebita krzywa, duble fixing, teraz to rakieta w górę - no i nic nie działo się, dalej marazm, długi i brak perspektyw. Czyli jakiego klienta? Spółkę w restrukturyzacji, bez perspektyw, z długami i pewnie trupami w szafie. Spółkę, która raczej nie przeżyje, gdyż plan restrukturyzacji to jeden wielki koncert życzeń. Taki materiał, niepoparty niczym, piszą studenci pierwszych lat zarządzania. Sąd musiał coś otrzymać, wierzyciele się zgodzili bo nie mieli wyjścia ... i karawan (jeszcze z pustą trumną) jedzie dalej za naszym cudownym diamentem IT. Gdyż w trakcie szlifowania okazało się, że nasz diament to zwykłe szkiełko : )))