naprawdę uważacie, że ujadania na forach ma wpływ na kurs akcji ? hahaha a swoją drogą podobnie pytam bo robiłem to już wielokrotnie o podanie mi sytuacji gdzie pisałem nie prawdę ? zresztą kurs mówi sam za siebie
no ale może i Ślaskie Kamienice jak i Minox odwoła swoje własne ogłoszone WZA z powodu braku ....aktywności drobnych akcjonariuszy haahah
ja o kurs akcji jestem spokojny, bardziej sie martwie o Ciebie. Nie ma Ci rodzina za zle, ze ja zaniedbujesz, zeby pisac na forum spolki, ktora Cie w zaden sposob nie dotyczy? to jeden z najbardziej debilnych sposobow na marnowanie czasu, o jakims slyszalem
Dobra mnx, to w końcu dla kogo tak usilnie trollujesz, co?. Dla p. Maliszewskiego, p. Olszewskiego, CF czy kogoś z poza tego kręgu?. Nie wierzę w Twoją bezinteresowność na tym forum, o czym już nie raz mogliśmy się przekonać. Gubisz się troszkę w swoich wypowiedziach, na które już sam sobie kilka razy zaprzeczyłeś.
i skoro ujadanie na forach nie ma wpływu na kurs akcji, to czemu tak usilnie to robisz? i czemu uważasz to za swoją pracę, skoro to nie ma żadnego wpływu na nic? I jesli masz tu ciągle rację, to nie lepiej zachować te wiedzę tajemną dla siebie i na niej zarabiać, zamiast trąbić jak baba na targu?
wiesz nie można zarabiać na spadku akcji MINOX, nie ma takiej opcji na forexie haha już setki razy od połowy października jak jestem "związany" z tą spółką stratą pisałem, że nikt mi nie płaci a jedyny cel jaki mi przyświeca to ostrzeganie nieświadomych uczestników rynku przed tych co się tu dzieje.
dla przypomnienia
to ja pierwszy pisałem, że umowy deweloperskie są lipne bo nawet łopat w ziemie nie wbili, pierwszy pisałem ze BIP mailowo (nawet wklejałem maila) potwierdzi, że żadnego listu intencyjnego nie podpisywali, budimex podobnie co potwierdził listem 2 listopada jak mnie pamięć nie myli, to ja mailowaem z KNF i GPW co za skutkowało zawieszeniem notowań akcji i zmuszeniem do ujawnienia info o sprzedaży akcji przez Ludmita i Szwedo oraz wyjaśnienia ze listy intencyjne to sobie kwoty wpisali ze swoich pustych łbów !
i zobacz sobie wtedy jakie kursy wtedy kursy acji były, takie o jakich teraz możecie pomarzyć.
i będę to powtarzał do końca tej spółki na NC lub do czas aż odpowie na pytania zadane przez SII które to odpowiedzi o ile nie będą kłamliwe dadzą prawdziwy obraz i wycenę tej wydmuszki ! A na razie to przygotujcie i przyzwyczajajcie się do 17 groszy :)