MSS jest w cenie w świetle dotacji, a nade wszystko przekrętów z ramienia po (nowe zarzuty z 10.17 dla) a do tego mss sprzedano hypkowi którego dzefem był poseł z po.... Porażka.... Ja mam mało po po 0,29 z końca Teraz pis jest i zobaczymy co dalej, kfack pech, a miałem kupić wtedy krezusa zato też! Ale władza dorabia się na przekrętach z kasy z dotacji! Ps sorry za język, wypiłem se miłj soboty i niedzieli!
nie ma za co sorry, każdy inwestor na giełdzie bananowej musi odreagować (ja też dziś sączę), a co do Hypka to mogą być jeszcze różne scenariusze, przy kapitalizacji 9 mln.zł. to nawet w upadłości są duże szanse na spore wzrosty jak tylko pojawią się informacje o możliwości sprzedaży MSS, co moim zdaniem jest tylko kwestią czasu, bo nie wyobrażam sobie żeby prawie 200 mln.zł. poszło w błoto.
Może być identyczny scenariusz . ,,Po tym, jak dwa miesiące temu Sąd Rejonowy w Warszawie ogłosił upadłość likwidacyjną Hawe, teraz umorzył postępowanie,, bo nie mają kasy.W hyperionie też pusto.
Jakiś punkt odniesienia trzeba mieć . Po to jest forum by dyskutować.Masz rację to są tylko nasze przypuszczenia.Jaki będzie scenariusz? - pewnie to wiedzą tylko włodarze tej spółki.Jedno jest pewne, nie po to poświęcili na zakup mss tyle,,ofiar,, by teraz wierzyciele zgarnęli to za friko.
odobiscie zainwestowalem w to ok 15 k po ok 40 groszy jak strace trudno ale nie zamierzam sprzedac ze strata najwyzej je strace mam jeszcze pare perelek na ktorych juz jestem do przodu krezus ktirego kupowalem po 94 groszy jak i borute zachem ktora ma zysk z nowej dzialalnosci kosmetykow bio na biosurfaktynie 4 miliony z prawie zadnym zadluzeniej i wlozenirm w biznes ponad 40 milionow przy podobnej kapitalzacja bedzir grubo. Hyperion nie upadnie bedzie trzeslo za duze mam doswiadczenie na gieldzie a ostatnio za duzo trafnych inwestycjii zebym na tej stracil. Pewnie bede usrednial jak spadnie bo po raporcie odwiesza na 100 procent a to pewnie bdzie na poczatku marca. Zagram pod zmiane upadlosci bo hyperion to tylko wydmuszka do osiagniecia pelej produktywnosci MSS. Wszystko poswiecili na ten projekt i go nir odpuszcza zadnego zbycia przez synfyka nie bedzie. Tu jest wszytko ukonczone projekty unijne prawie rozliczone caly projekt to 200 milionow. Raport za pierszy kwsrtal spowoduje wystrzal na 1 zl
nic nie skończone i nie rozliczone ciągle przekładają bo mają karę zwrot za nie ukończenie inwestycji. Kara opiewa na 1,5 mln. Także zapier................. kasę a inwestycji nie skończyli stąd prokuratura wszczęła działanie gdzie pieniądze. Zgłosił to jeden inwestor, któremu nie zapłacili I TEN SAM INWESTOR doniósł do prokuratury. MSS nie ruszył i nie ruszy. pa, pa,pa,pa.
Co do Krezusa uważam że pierwszy przystanek po pokonaniu 3 złotych będzie ok 5 złotych musisz wydrukować sobie wykres historyczny i poukładać kreski poziome wszystko rośnie tworząc trójkąty jakiekolwiek odstępstwa będą znaczyć że trend się kończy i trzeba być czujnym. Pozdrawiam
Kolego prześledź spółkę boruta zachem nie chodzi mi tu aby ktoś kupił parę akcjii bo tam wykres układają grubi a spółka zamierza wydzielić biochemiie ze swojego "ciała" na którą dostali dofinansowanie i wprowdzenie na NC. Społka ma niską kapitalizację osiągneła kilka milionowy zysk za 2017 rok z tej działalności. Po za tym realnie myśląc jesli zalezy im na wyciągnięcie z rynku kilkudziesięciu milionów złotych z emisjii akcjii Biochemii to matka nie może mniej kosztować od spółki córki. Realnie myśląc kurs będzie wzrastął do ok 50 groszy aż osiągnie realną kapitalizacje ok 100 milionów na jej działanosć produkcyjną poszło ponad 40 milionów jak do tej pory. Pozdrawiam obserwujcie
Dzięki za radę, w Krezusa wszedłem trochę później, w zasadzie ubrałem się po 1,94 przed szczytem na 2,06 i uśredniałem, a później w górę. Miałbym parę jeszcze pytań, ale nie wypada na forum Hypka! Pozdrawiam!