odobiscie zainwestowalem w to ok 15 k po ok 40 groszy jak strace trudno ale nie zamierzam sprzedac ze strata najwyzej je strace mam jeszcze pare perelek na ktorych juz jestem do przodu krezus ktirego kupowalem po 94 groszy jak i borute zachem ktora ma zysk z nowej dzialalnosci kosmetykow bio na biosurfaktynie 4 miliony z prawie zadnym zadluzeniej i wlozenirm w biznes ponad 40 milionow przy podobnej kapitalzacja bedzir grubo. Hyperion nie upadnie bedzie trzeslo za duze mam doswiadczenie na gieldzie a ostatnio za duzo trafnych inwestycjii zebym na tej stracil. Pewnie bede usrednial jak spadnie bo po raporcie odwiesza na 100 procent a to pewnie bdzie na poczatku marca. Zagram pod zmiane upadlosci bo hyperion to tylko wydmuszka do osiagniecia pelej produktywnosci MSS. Wszystko poswiecili na ten projekt i go nir odpuszcza zadnego zbycia przez synfyka nie bedzie. Tu jest wszytko ukonczone projekty unijne prawie rozliczone caly projekt to 200 milionow. Raport za pierszy kwsrtal spowoduje wystrzal na 1 zl