• Ale zassał Autor: ~wow [188.146.1.*]
    Chyba zaczyna się ruch w interesie
  • Re: Ale zassał Autor: ~bzyk [87.105.244.*]
    Niby zassał a coraz większa kolejka na 4gr
  • Re: Ale zassał Autor: ~JerbaMatoł [94.254.162.*]
    Coś się szykuje, może niedługo wpadnie 14 mln do puli.
  • Ale ubrał Autor: ~olek [198.21.21.*]
    Dnia 2018-02-23 o godz. 16:01 ~JerbaMatoł napisał(a):
    > Coś się szykuje, może niedługo wpadnie 14 mln do puli.

tak szykuje się, wywalanie akcji przez Bogusławskiego kupione poniżej 1 gr. Czyli za ile nie sprzeda i tak sprzeda z zyskiem. Próbuje wcisnąć je jak najwyżej tj. po 4 gronie ....
  • Re: Ale ubrał Autor: pajda757 [37.47.5.*]
    Dnia 2018-02-23 o godz. 16:22 ~olek napisał(a):
    > Dnia 2018-02-23 o godz. 16:01 ~JerbaMatoł napisał(a):
    > > Coś się szykuje, może niedługo wpadnie 14 mln do puli.
    >
    > tak szykuje się, wywalanie akcji przez Bogusławskiego kupione poniżej 1 gr. Czyli za ile nie sprzeda i tak sprzeda z zyskiem. Próbuje wcisnąć je jak najwyżej tj. po 4 gronie ....

Z tego co wiem Bogusławski brał akcje po 4-5 gr więc nie pisz bzdur i nie wprowadzaj kłamliwych wpisów
  • Re: Ale ubrał Autor: ~słup [89.64.15.*]
    No to dużo wiesz. Mocne kupuj. Na zdrowie
  • Re: Ale zassał Autor: ~greg [188.146.169.*]
    14 mln zł. Spora sumka
  • do pajdy Autor: ~olek [198.21.21.*]
    Dnia 2018-02-23 o godz. 17:15 pajda757 napisał(a):
    > Dnia 2018-02-23 o godz. 16:22 ~olek napisał(a):
    > > Dnia 2018-02-23 o godz. 16:01 ~JerbaMatoł napisał(a):
    > > > Coś się szykuje, może niedługo wpadnie 14 mln do puli.
    > >
    > > tak szykuje się, wywalanie akcji przez Bogusławskiego kupione poniżej 1 gr. Czyli za ile nie sprzeda i tak sprzeda z zyskiem. Próbuje wcisnąć je jak najwyżej tj. po 4 gronie ....
    >
    > Z tego co wiem Bogusławski brał akcje po 4-5 gr więc nie pisz bzdur i nie wprowadzaj kłamliwych wpisów

sam nie wprowadzaj ludzi w błąd, zgodnie z tym raportem:

https://www.bankier.pl/static/att/emitent/2017-12/Powiadomienie_o_transakcji_MAR_-_Centuria_Group_201712200126630260.pdf

Bogusławski kupił 65 mln akcji w cenie 0,0077

Tak czytasz raporty, a potem masz pretensje do innych lepiej zgłoś do prokuratury Polskich inwestorów jak się odgrażałeś na ich forum - mogę się założyć ze tam utopiłeś kasę bo podobnie czytasz ze zrozumieniem ....
  • Re: do pajdy Autor: ~słup [89.64.15.*]
    I tak przepłacił.
  • Re: do pajdy Autor: ~olek [198.21.21.*]
    Dnia 2018-02-23 o godz. 17:29 ~słup napisał(a):
    > I tak przepłacił.

nie wiem czy przepłacił ale pewnie niedługo zrobi to co zrobili na hetanie i polskich inwestycjach, tj velto zrobi skup akcji własnych np. w cenie 2 gr od wybranych inwestorów i pozamiatane, dalej to sobie poczytajcie na wyżej wspomnianych spółkach jaki manewr zrobili..... pajda w sumie może to ze szczegółami opisać .....
  • Re: do pajdy Autor: ~greg [188.146.169.*]
    Olek, o ile pamietam Boguslawski brał pierwsze 12 mln akcji po 4-5 gr. Poza tym piszesz, że teraz wywala jak najwyżej tj po 4 gr. jeśli to założenie a nie informacja, to się trochę tzw kupy nie trzyma, bo raz, że ślepy by zauważył, że ktoś tu na raz usiadł na kursie ponad rok temu i go pilnuje na 4-5 gr, po drugie gdyby jego celem było wywalanie to zdjąłby te batony po prawej (o ile to nie jego) jednym wciągnięciem i dystrybuował swój pakiet na zupełnie innych poziomach
  • Re: do olka Autor: pajda757 [37.47.6.*]
    A co ma wspólnego Velto z Polskimi Inwestorami? Jeśli cię tak bardzo interesuje to tak straciiłem tam trochę kasy a dokładnie lekko ponad 6 tyś zł. Jak wszyscy którzy brali tam emisję PP staliśmy się ofiarami oszustwa. I nie utopiłem kasy tylko mi ją skradziono! Czujesz różniczę?
    Tu też mam niewielki pakiet i się aż tak bardzo nie zagłębiam w czytanie wszystkich raportów na każdej z 14 spółek jakie posiadam, bo poza graniem na giełdzie również pracuję. A jeszcze żeby zaspokoić twoją ciekawość to kilka ładnych lat temu zainwestowałem 20 tyś w zabawę w giełdę i na szczęście bardzo szybko pula wróciła na konto, od ponad 9 lat gram tylko i wyłącznie za wygrane pieniądze. Inwestuję raz na czerwono raz na zielono jak to na giełdzie, ale na szczęście więcej zyskuję niż tracę. Nie jestem szczególnie pazerny i często wychodzę już w przedziałach +35-50% fakt czasami sobie w mordę pluję jak sprzedam za 50% a tu krs poleci na 200%. Ostatnio tak miałem na EBC kupiłem za 15gr, sprzedałem po 22gr a kurs poszedł jak się nie mylę nawet na 36 gr.
    Co do Bogusławskiego to akurat tego infa nie widziałem z 65 milionami akcji, pamiętam jak brał po 4-5gr. Jak to będzie dalej nie wiem bo aż tak się tym nie przejmuję akcji mam niewiele, trochę ponad 200k i jeśli stracę to trudno, bywa i tak. To jest giełda, są tacy co zarabiają kosztem tych co tracą.
[x]
VELTO 0,00% 0,01 2018-10-31 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.