Raczej ktos sie zaczyna niecierpliwic i nie czeka na milenium bo milebium wcale nie musi teraz wychodzic poprostu otworzyli sobie furtke ale oczywiscie czyms trole musza straszyc .Pax juz w przyszlym tyg a wy dalej czekajcie na milenium i oodajcie zebrajacym i straszacym kolkowicza swoje akcje powodzenia
5-6 dni, ale wiąz celna uwaga. mają do opylenia jakieś 85 tysięcy akcji, więc gdyby była decyzja sprzedajemy dalej, to wcisnęliby je w tydzień po cichu, nawet ulica by nie zauważyła. moim zdaniem prędzej zeszli poniżej progu, żeby aktywnie handlować pod premiery, niż dlatego, że słabo widzą perspektywy spółki.
Mi już puściły dlatego dokupiłem wiecej nie czekam do poniedziałku bo jeszcze otworzy mi się z luką na np. 100 i będę żałował a jak sie otworzy z luką dolną to zakładam że nie wielką bo sprzedaż do tej pory jest bardzo dobra
W lutym po wynikach za IV kwartał znikniesz z tego forum, ciekawe czy będziesz potrafił przyznać się do nietrafionych opinii i głupot jakie tu pisałeś, przepraszam cały czas piszesz :) Zakładam, ze nie bo ludzie Twojego pokroju tego nie potrafią :)
Dnia 2020-01-08 o godz. 11:11 ~Grz napisał(a): > W lutym po wynikach za IV kwartał znikniesz z tego forum, ciekawe czy będziesz potrafił przyznać się do nietrafionych opinii i głupot jakie tu pisałeś, przepraszam cały czas piszesz :) Zakładam, ze nie bo ludzie Twojego pokroju tego nie potrafią :)
Dnia 2020-01-07 o godz. 19:06 ~DejvFx napisał(a): > Jimmy ty tez tutaj? Oprócz F? Cieszy mnie to
23 miesiące zwłoki pomiędzy boźdźcem a reakcją. Zwłoki to najbardziej pasujące do Jimmiego i DejvFx określenie. Kiedy oni się poznali i jak wyglądała pierwsza wymiana uprzejmości?!
Tradycyjnie ciemniakpojesieniśredniowiecz usiłuje być "zabawny"...i równie tradycyjnie zdobywa tytuł "głupka forumowego"...nic nowego, do tego leszczyka-bankruta nie dociera, że być dobrym błaznem to też sztuka, a dla takiego nieudacznika wyżyny nieosiągalne.
o dzieki sredniowiecze za info bo nie widzialem. Nie zdawalem sobie sprawy ze mozna sledzic takie durne informacje jak badanie okresu czasu glupiego posta od drugiego ;p. Jimmiego po prostu szanuje z innej spolki dlatego milo bylo by go widziec tutaj bo ten gosc wnosi cos innego niz tylko takie gadanie jak ty.
Trzymaj sie byku i obserwuj sobie kreski, ja wole pogadac z ludzmi i lepiej na tym wyjde :):)
Dnia 2020-01-08 o godz. 08:41 ~DejvFX napisał(a): > mialem na mysli porozmawiac z ludzmi w real zyciu nie przez internet na jakis forum . Pokory kolego i zyskow zycze :)