• Rzeczywiście dramat Autor: ~mechsio [81.219.27.*]
    Tu chyba naprawdę nikt nie wierzy w SBE. Kurs leci (opada samoistnie) w dół po dobrym raporcie i dobrych perspektywach na najbliższe półrocze. Dlaczego tak kończą bydgoskie spółki? Kilkoma akcjami kurs leci o 10%. Nosz k. w co my wdepneli ludziska? W arkuszu dosłownie 5902 akcje do 50gr (niecałe 3 tyś zł.). Kuń by się uśmiał.
  • Re: Rzeczywiście dramat Autor: ~tom [94.197.163.*]
    Jakiś tuman lub grupa tumanów blokuje i uwala kurs , przyjdzie czas to będą sprzedawać akcje w okolicach 0,30 , ja mam czas rok ,dwa nie ma problemu , nawet nie ustawiam nic na K bo pomyślą , że się popyt uaktywnia i nie będą skakać , trzeba ich o.... ciepłym moczem i odbierać za groszóweczki . Po ostatnim raporcie wiem , że warto czekać , pozdro
  • Re: Rzeczywiście dramat Autor: ~Olender [89.77.186.*]
    Niema czegoś takiego jak blokowanie kursu... Spółka zwyczajnie niczym się nie wykazała... Wszystko na co znalazła dotacje zostało rozliczone i tylko tyle... Żadnego rynkowego sukcesu... W mojej ocenie Kierulowe zrobili z niej dojną krowę.... i tylko tyle... Jeśli było by dobrze... ludzie sami by kupowali bezz zwracania uwagi na "blokujących"
[x]
SOFTBLUE 0,33% 0,30 2026-05-08 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.