• Juz wiadomo jak bedzie wygladac emisja Familiady. Autor: ~abc [185.60.230.*]
    Panie Prezesie juz nie musi pan podawac oficjalnego komunikatu bo juz wiadomo jak bedzie wygladac emisja Familiady z artykulu w internecie , roluje pan wszystkich akcjonarjuszy ,a akcje sprzedaje Swiety Mikolaj oczywiscie nie wie pan nic o tym.
    Nie sprzedaje Pan akcji zeby nie podawac informacji tylko posprzedawal Pan akcje przez spolke zalezna na inne osoby co one sprzedaja akcje i nie musi byc juz komunikatu ,a pisze Pan ze malo akcji jest w obrocie po ostatniej podazy od pazdziernika jest duza liczba akcji juz w obrocie i caly czas sa sprzedawane.

• Re: Juz wiadomo jak bedzie wygladac emisja Familiady. Autor: ~Prezes [216.66.83.*]
    Szanowny Panie Akcjonariuszu,
    Pisze ten tekst tylko i wyłącznie z szacunku do Pana i innych akcjonariuszy.
    Proszę nie widzieć świata w takich barwach. To nie jest tak, że wszyscy muszą "rolować" wszystkich. Zapewniam Pana że istnieje także inny świat. Świat ludzi normalnych, do których mam nadzieję ja się zaliczam.
    Jeszcze raz zapewniam Pana że z firmy nie została sprzedana ani jedna akcja. Jak zresztą ja, jako właściciel mógłbym sprzedawać akcje po 50 - 60 groszy, (co czyni kapitalizacje na ok 13 milionów) podczas gdy sam budynek studia telewizyjnego bez niczego w środku jest wart 6 milionów więcej. Ja uważam że akcje są bardzo niedoszacowane i z tego powidu w żadnym wypadku bym ich nie sprzedawał. Obecnie kosztem ogromnych pieniędzy pracujemy nak nowymi kanałami telewizyjnymi, co będzie można zobaczyć w dochodach firmy za jakiś czas. Działamy spokojnie i rozważnie.

• Re: Juz wiadomo jak bedzie wygladac emisja Familiady. Autor: ~abc [185.60.230.*]
    Dziekuje za odpowiedz Panie Prezesie rozumiem ze spolka jest tania i nie cena akcji jest nieadekwatna do wartosci spolki.
    Ale jak Pan mi wytlumaczy ze ktos sprzedaje w ukrytm zleceniu sto kilkazdziesiat tysiecy akcji ?. Jest to niemozliwe bo moje akcje i innych inwestorow ktorych znam przewyzsza duzo liczbe akcji 163.500 ktore byly w obrocie od poczatku notowan.
    My jako inwestorzy zaufalismy Panu ,a tylko Pan mial wczesniej 98,50% akcji. Potem poprzenosil Pan akcje na spolki zalezne i ktoras z nich musi sprzedawac akcje ale Pan jest ich wlascicielem. (wiec ktos tu sie mija z prawda ze nie sprzedaje)
    Prosze o wyjasnie tej sprawy. Pan jako Prezes uwaza ze akcje sa tanie powinien kupowac akcje jak robia to inni Prezesi i dac sygnal inwestorom ze spolka jest tania.
    Od poczatku notowac spolka ponosi same porazki przetracone pieniadze na kanaly tv ( miala chyba z 8mln gotówki), teraz zadluzyla sie obligacjami na e-sport jak nie wypali to straci budynek bo jest zastawem. Po co wchodzic w projekty na ktorych sa same straty.
    Trzeba bylo sie trzymac Familiady i spolka by miala gotowke w kasie.

Pozdrawiam
  • Re: Juz wiadomo jak bedzie wygladac emisja Familiady. Autor: ~Prezes [216.66.83.*]
    Dwa sprostowania. W wolnym obrocie jest ok 450 tysięcy akcji. Jak Pan wie gdybym dalej utrzymał ponad 98% akcji to nie mółbym wejść na notowania ciągłe. Stąd żeby nie sprzedawać na zewnątrz, sprzedałem akcje długoletnim pracownikom, a oni nie mają możliwości przez długi jeszcze czas obracania nimi. To po pierwsze. Po drugie, nie należy opierać biznesu tylko na jednym rodzaju działalnoścvi (produkcja telewizyjna w tym Familiada), stąd dywersyfilacja. Przed wejściem na giełdę stworzyłem Superstację, którą sprzedałem Grupie Solorza za dobre pieniądze, teraz w portfolio mamy dwa nowe kanały i proszę mi wierzyć, nie boję się o przyszłość firmy. Proszę obserwować co się u nas dzieje przez najbliższy miesiąc. Pozdrawiam
  • Re: Juz wiadomo jak bedzie wygladac emisja Familiady. Autor: ~abc [185.60.230.*]
    Nie odpowiedzial mi Pan na pytanie. Dobrze ze Pan sprzedal pracownikom i ze nie moga sprzedawac.

To widocznie Pana oszukuja ze nie sprzedaja , bo nie jest mozliwe zeby jedna osoba sprzedawala okolo 130.000 tys akcji,
    a podobno nie moga sprzedawac wiec jak Pan mi to wyjasni ?
    We wszystkich wiadomosciach o wyjasnienie mi tego chodzi. Ogromna podaz akcji zaczela sie chyba od pazdziernika.

Te duze zlecenia ponad 100.000 tys akcji byly skaldane od 0.65 do 0.44gr.
  • Re: Juz wiadomo jak bedzie wygladac emisja Familiady. Autor: ~inves [88.220.130.*]
    Dziękujemy za wyjaśnienia i wierzymy , że będzie tylko lepiej. Z tego co rozumiem to sugeruje Pan , żeby kupować , więc zaczynam kupować . Zobaczymy co warte są Pana słowa !!!!!
    Jestem z Pana firma od 2011 i wiele tam sie dzialo , ciagle zawieszane notowanie z brak raportow , z wykluczeniem z obrotu wlacznie grozilo.
    Nie czepial bym sie gdybym mial kilkanascie tysiecy akcji , ale to sa juz ilosci duzo wieksze jakie mam i denerwuje mnie jak ktos sprzedaje ponad 100 tys akcji a Pan mowi ze nie sprzedaje nikt.
    Ostatni raz byliśmy zawieszeni 5 lat temu za opóżnienie publikacji raportu. To nie jest taki zły rekord. Prawda? Odnośnie supozycji że ktoś sprzedał 100 tysięcy akcji, to aż zadzwoniłem do swojego biura maklerskiego żeby oni to sprawdzili. Okazuje się że taki fakt nie miał miejsca. Czy może Pan podać więcej faktów ? Może chodzi Panu o volumen akcji w obrocie danego dnia?
    Jak Pan wie takie zlecenie mozna sprawdzic ze jest ukryte tylko do godziny 9.00 i zobaczyc na jakm limicie stoi.
    Znalazlem w histori rachunku kiedy byly zlozone zlecenie ponad 100tys akcji.
    od 02.02.2018 napewno do 16.02.2018 od 0.48gr do 0.52gr.
    Pewnie pozniej byly tez skladane ale nie zawsze mialem srodki na koncie zeby sprawdzic.
    Po nowych przepisach dla przypomnienia zeby zlecene moglo byc ukryte musi byc zlozone za minimum 50.000 tys zlotych.
[x]
ASTRO -29,41% 0,07 2026-01-02 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.