• no i ... Autor: ~joo [77.114.156.*]
    co powiecie ? czy tak zachowuje się normalna spółka ? +10% żeby oddać prawie wszystko na koniec ? czy to nie jest ubieranie ?
  • Re: no i ... Autor: ~Euklides [83.30.90.*]
    Dzisiejsza sesja na Bytomiu to kwintesencja naszego rynku kapitałowego. Generalnie strach coś kupować przy takich ruchach.
  • Re: no i ... Autor: ~ggg [93.175.164.*]
    No kupić można, ale jak tylko urośnie 8-10% to trzeba wywalać bo prędzej niż później jest powrót do bazy. Tu i tak nie jest źle, bo jednak perspektywa fuzji (parytet) podtrzymuje kurs, zobaczcie co tym tygodniu zrobili z Esotiqiem, cały styczniowy wzrost oddał z nawiązką...
  • Re: no i ... Autor: ~joo [77.114.156.*]
    a może jednak zbierali tylko nie mogli taniej to dali 3 a potem udało im się zwalić żeby dalej dokupować po taniości ?

• Re: no i ... Autor: ~Pike [31.6.140.*]
    Obstawiam opcję z celowym zrzuceniem by dobrać ,,,zobaczcie wolumeny na wzroście i spadku...
  • Re: no i ... Autor: ~delf [195.26.22.*]
    kiedys ktos madrze powiedzial ze wzrosty rodza sie w strachu , tak wiec zobaczymy jak sie rozwinie.

• Re: no i ... Autor: ~joo [77.114.156.*]
    a drugi mądry że giełda to przepływ kasy od niecierpliwych do cierpliwych...

• Re: no i ... Autor: ~John [217.99.227.*]
    Moim zdaniem Mocne ręce odbierają od słabych i następuje tzw. strząsanie leszczy. Ja wczoraj sprzedałem a pod koniec odkupiłem robiąc " ciekawy Day Trading ". Szpilka wyrysowana może to potwierdzać - następuje okres zbierania akcji . Zobaczymy czy się mylę.
  • Re: no i ... Autor: ~ggg [93.175.164.*]
    Wspominałem niedawno o chamówie na Esotiqu i spójrzcie co dziś tam zrobili :) ? Patrząc jak trzymają kurs za mordę to tu powinno być tak samo po decyzji UOKiK i ogłoszeniu parytetu.
  • Re: no i ... Autor: ~ojj [77.114.156.*]
    no to niech rośnie, w końcu, skoczy się na plusie czy znowu zero ? do chu..pana, już mi się nudzi to zero na koniec !
[x]
BYTOM 2,61% 2,75 2018-11-28 16:49:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.