Nikt tego nie kupi po lewej 1 sztuka. Freefloat to dokładnie 1,47% po rozwodnieniu 80:1 (i odjęciu 4,99%, które Leśniowiejski podarował komuś, kto się nie musi ujawniać i może walić w rynek z przebiciem xx PLN vs 23 GR za które sobie rozdali kilka baniek akcji). Nikt kto posiadł umiejętność czytania tego śmieciuszka nie kupi, zalecam ostrożność, bo mogą chcieć rozkręcić sypiąc z kieszonki do kieszonki. Ten śmieć jest warty około 2 zeta, a że to przekrętasy, to 23 grosze, po ile drobnych okradli. Nikt wcześniej nie odważył się na NC na taki numer - czytać starsze wątki i NIE TYKAĆ ŚMIECIA
Jakbym pracował to bym zbierał te śmieci. Nie kumam jak ktoś może chcieć kupić tego szmatławca za 20 zł? Było to G warte na rynku kilkadziesiąt zeta, a po rozwodnieniu jest warte 1/80 tego co przed tym złodziejski przekrętem.
Bardzo dużo wnoszą te twoje wypocinki. Naganiaj, naganiaj - za ile kupiłeś tego śmieciuszka wartego dwa złocisze? Kapitalizacja 400 baniek, poczekaj, aż ci sypnie obdarowany funfel/córka/dziadek chojnie, bo 4,99% akcji.
Interes życia: wyr@(&&(ć drobnych, rozwodnić 80 do 1, objąć miliny akcji po 23 grosze, zmniejszyć FF do 1,5% (nawet skupując cały rynek nikt na walne nie wejdzie), podarować komuś 4,99% żeby nie musiał się ujawniać i mógł sypać bez raportowania choćby po 2,3 pln bo to 900% zysku a za 23 złote to już 9900%. Opłaca się? A jak - tak się robi interesy, a nie na jakichś ekranikach w Burger kingu. Dla mnie to zwykły przekręt. Ale cóż, dla jednych wielkie G, a dla innych skarb.
Jak ktoś już był tak nierozsądny, że kupił ten wałek, to lepiej zaczekać, aż zaczną nakręcać, żeby upchnąć w rynek choćby te 4,99 % objęte po 23 grosze i przelane/podarowane na jakiegoś słupa żeby mógł sypać i nie musiał(a) informować... Kto ma choć trochę oleju w głowie, zobaczy sobie jak wygląda kapitalizacja po rozwodnieniu 80:1. Strasznie śmieszy mnie to zaklinanie rzeczywistości przez naganiaczy / posiadaczy.
W przeciwieństwie do ciebie umiem czytać trollu, a na pewno liczyć lepiej niż ty. Nie dać się nagonić i trzymać z daleka od śmiecia. Nie dlatego, że spółka zła, czy bez wyników, ale dlatego, że zrobili już drugi wielki wałek na akcjach drobnym w swojej historii i dlatego, że akcje po rozwodnieniu 80:1 przewartościowane 20x aktualnie. W obrocie 1,5% i tylko dlatego nie jest za 2 zeta.
Wpadam czasami, żeby sprawdzić czy już jest w zakresie 0,23 - 2,30. Jeszcze nie? Ciekawe, bardzo długie to dochodzenie Ynwestorów do zmysłów, ale będzie, będzie...to tak pewne, jak to, że żaden drobny tu niczego nie zarobi.
ŻaDNE DOCHODZENIE. Inwestorów tu już dawno nie ma ponad 90% akcji w rękach trio z Bellville z Leśniowiejskim na czele. Czasami kupią i sprzedadzą parę akcji sami sobie i żyją w tym oszustwie. Pewnego dnia to pójdzie na dno
czemu tak sądzisz ? w ogóle wiesz co oni robią czy tylko tak sobie piszesz żeby zaistnieć. Wyobraź sobie że zadałem sobie tyle trudu aby odwiedzić firmę i zobaczyć na własne oczy co robią ?! szczena mi opadła....jak im wypali połowa tego czym sie zajmują to nawet 1% bedzie wart majątek którego nie jesteś sobie w stanie wyobrazić. chętnie biore wszystko poniżej 20
Nie trzeba niczego odwiedzać, żeby zobaczyć co robią, wystarczy poczytać info ze spółki. Głównie ru...ją drobych. Ale już nie ma z czego bo drobni okradzeni do kości. Co najwyżej można upychać takim jak ty i kosić tysiące % zysku. Nie dać się nagonić, te ostrzeżenia to nie żarty, nie kupować śmieciucha.
Niedoczekanie naganiaczu. Będę tu ostrzgał naiwnych dopóki ci złodzieje, którzy mnie okradli z 19/20 kapitału, który tu zainwestowałem nie będą warci 0,23 - 2 zł, jak matematyka nieubłaganie wskazuje. Nie dać się nabrać.
Twoja stara kolegą chmiela, kolego leśnowiejskiego. Nie chodzi o oddawanie czegokolwiek tylko o rozwadnianie w absurdalnym stosunku. Albo jesteś upośledzony umysłowo (stawiałbym na tę opcję) albo naganiasz.
I chciałem sprzedać za 120 zł, a nie 50, bo kiedyś byli tyle warci, zanim nie rozwodnili i nie okradli drobnych. Nie masz o niczym pojęcia albo naganiasz dla złodziei. Fajna spółka była, ale pazerność ich zniszczyła, efekt jest taki, że emisji publicznej nigdy już nie zrobią, bo nikt tego nie kupi, a pieniądze na rozwój kiedyś im będą potrzebne, szkoda dla nich, że zamknęli sobie tę ścieżkę...
Nie dać się nagonić. Wysyp postów wychwalających ten przekręt pod niebiosa. Nie kupujcie od złodziei - nikogo normalnego tu juz od dawna nie ma- jest tylko kilku leszczy nie mających google i upychający przez słupy złodzieje.