Były były teraz obligatoriusze mają fajny znak ale chyba chcieli jak obligi brali? Znak warty 10mln chyba dużo nawet. Ale jakby chcieli jeszcze to ja mogę im w paincie narysować z kilka kasa mi się przyda.
Z jednej strony fajnie bo chłopak widać wierzy w swój biznes ale z drugiej strony Janusz biznesu. Sam się na własnych obligach zaorał. Na kręceniu kasy się kompletnie nie zna. Jak można mieć 3tys umów z klientami i wyjść z taką stratą? Może oni tam mają z 10mln vatu do zwrotu ? O co chodzi w tej spółce? Gdzie ta kasa? Nie wierzę że 20 handlowców + obsługa kosztuje 600k miesięcznie. Tam jest jakiś myczek. On te obligi musiał odpoczatku mieć w planach zamienić na akcje. Jak w PBG.
AI - Sztuczna Inteligencja to przyszlosc! Jak zawsze "polaczki" inwestorzy nie rozumieja wizjonera. Tu bylaby firma AI z wycena 1mld pln! Brawo dla wszystkich negatywnie nastawionych bogow inwestowania.
Ja napewno kupuje udzialy w nowej spolce Surmackiego, bo na bank wystrzeli na 1pln z groszy. Jak cos to sprzedam przy pierwszym wystrzale i poczekam z malym pakiecikiem co bedzie dalej!
Teraz to ta sztuczna inteligencja okazała się sztuczną głupotą. Nie potrafi jeszcze dodawać odejmować i wychodzą z tego kwiatki typu minusowe przychody. Ciekawe co dalej. Ja obstawiam zysk przy ujemnym przychodzie. A obligi się same znakiem za 10mln sprzedadzą.