W kalendarium rynku kapitałowego na notowaniach GPW wyczytałem, że 6-03-2018r jest walne FAM w sprawie zmian w Radzie Nadzorczej - na stronie firmy cisza - Ktoś coś z Was wie????
Nie musza informować już będą spółka niepubliczna na walnym nie będzie nikogo bo nikt nie zdąży załatwić zaświadczenia z biura maklerskiego zmienią statut i już są spółka z.o.o. z kapitałem 50 000 zł i co wtedy po ptakach pozamiatane
Dnia 2018-02-19 o godz. 10:21 ~kiki napisał(a): > Nie musza informować już będą spółka niepubliczna na walnym nie będzie nikogo bo nikt nie zdąży załatwić zaświadczenia z biura maklerskiego zmienią statut i już są spółka z.o.o. z kapitałem 50 000 zł i co wtedy po ptakach pozamiatane >
Proszę nie wprowadzać akcjonariuszy w błąd. Nie musisz przystępować do spółki z o.o. W takim przypadku, muszą wykupić Twoje akcje po cenie ustalonej przez biegłego. Zgłaszam Cię do KNFu za manipulacje
Dnia 2018-02-19 o godz. 16:13 ~MC napisał(a): > Oto ta wiadomość: > > [2018-02-19 06:00:00] Warszawa (PAP) - Kalendarium rynku kapitałowego GPW 2018-02-19 - 2018-04-19 > > WTOREK, 20 LUTEGO > > - FAM - Wykluczenie akcji z obrotu > Wykluczenia z obrotu giełdowego na Głównym Rynku GPW akcji spółki FAM S.A. > > - UNIWHEELS - Wykluczenie akcji z obrotu > Wykluczenia z obrotu giełdowego na Głównym Rynku GPW akcji spółki UNIWHEELS AG. > > WTOREK, 6 MARCA > > 10:00 - FAM - Nadzwyczajne walne zgromadzenie > W sprawie zmian w składzie rady nadzorczej > > - KOGENERA - Wezwanie > Zakończenie przyjmowania zapisów na akcje spółki Kogeneracja S.A. w wezwaniu po cenie 81,80 PLN za akcję. > > (PAP) >
To chyba pomyłka PAPu. Nie pojawił się żaden raport bieżący o ogłoszeniu NWZA. Gdyby w tym terminie miałby się odbyć NWZA FAM musiałby najpóźniej 8 lutego o tym poinformować. A jeżeli faktycznie w tym dniu odbędzie się NWZA wszystkie uchwały będą nieważne z powodu wadliwego zwołania NWZA.