Dnia 2018-02-16 o godz. 06:26 ~Wiktor napisał(a): > Sorry , but we have problem with our external bookkeeping office !! > > Since yesterday we wait for the financial document, still we do not have it and they do not answe the phone !!... > > Will see tomorrow > > Need to change administration office for sure > > Brgds > jaap >
nie jedne maile widzialem od prezesow i mamienie inwestorow chlopie ty dalej wierzysz w cuda i te kretactwa expres ci zawiesili
Daj spokój bolek , popatrz na Petrolinvest , po 10 latach dalej wierzą w 100 m. od ropy . Za rok śladu po T2P nie będzie i będą pisać o konwersji i pokazie .
Dnia 2018-02-16 o godz. 06:35 ~Xxxx napisał(a): > Haha > > zamiast komunikatu na ESPI, niby prywatna korespondencja na forum > > > > Szukacie glupszych od siebie ?
Dnia 2018-02-16 o godz. 06:35 ~Xxxx napisał(a): > Haha > > zamiast komunikatu na ESPI, niby prywatna korespondencja na forum > > > > Szukacie glupszych od siebie ?
dokladnie takie komunikaty podaje sie na espi a nie mailami a tu przez caly dzien brak komunikatu na espi
Dnia 2018-02-16 o godz. 06:38 ~bolek napisał(a): > Dnia 2018-02-16 o godz. 06:35 ~Xxxx napisał(a): > > Haha > > > zamiast komunikatu na ESPI, niby prywatna korespondencja na forum > > > > > > Szukacie glupszych od siebie ? > > dokladnie takie komunikaty podaje sie na espi a nie mailami a tu przez caly dzien brak komunikatu na espi
Poczekaj bedzie oficjalny komunikatr....nie masz akcji ,czemu się tak prujesz??
Dnia 2018-02-16 o godz. 06:45 ~mieszkolodz napisał(a): > Wiktor sam ten list napisałeś . Po angielsku jest więcej błędów jak wyrazów . > Teraz uważaj co robisz bo to jest oszustwo co napisałeś .
Mam ci dac skan maila od prezesa??Nie kombinuj to jest oryginalna odpowiedz od Presza...
Ciekawa sytuacja. W tym miesiacu ma byc pokaz, ktory zadecyduje o przyszlosci kursu, a nikt nie moze nic z akcjami zrobic. Kwakanie ze spolka to sciema 20 razy dziennie i wymyslanie pociagow 100-zlotowych by manipulowac kursem nic teraz nie da.
*Moze byc teraz tak ze pokaz bedzie klapa, to niezle straca ci co maja akcje. *Moze byc tez tak, ze pokaz sie powiedzie i wszystko pieknie ladnie, to ci co maja akcje na dzien dobry po otwarciu maja niezly zysk. *Albo jeszcze inny scenariusz, ktory dzis wiele osob tu na pewno napisze.
Niemożliwy jesteś :) szczęście ze nie wszyscy biorą na poważnie to co piszesz. Kilku pewnie kupiło powyżej 1zl. Sporo tez pewnie po 0.9x. A Ty dalej tu w zaparte.
Konwersja akcji jest wciąż możliwa, gdyż proces musi rozpocząć się od początku ponieważ część osób sprzedała akcje zadeklarowane do konwersji. Pomimo tylu problemów i niepoważnego postępowania co poniektórych nadal jestem zainteresowany konwersją. Pozdrawiam
To wsxystko wyglada bardzo zle, jedna wielka jakaś ściema, nie wiem co mnie podkusiło zeby to kupic chyba ta czerwień i zarobek pod odbicie, niech tylko załatwia to odwieszenie i nic więcej mnie nie interesuje.
Ja zostaję. Jestem w dobrej sytuacji, bo zainwestowałem pieniądze zarobione na GPW, więc straty nie będzie. Nie namawiam na sprzedaż ani na kupno. Natomiast zawsze twierdziłem, że po burzy przychodzi pogoda. Pozdrawiam.
Dwóch, którzy sprzedali akcje po podpisaniu umowy o konwersji i trzeci, który deklarował, że dokona konwersji posiadanych akcji i tego nie zrobił. Pozdrawiam