Dobra przyznaje jest dobrze przychód netto za 2017 to prawie 1.3 mln euro a żeby być CBR wymagane jest 1.2 mln euro - jak żem powiedział wcześniej odszczekuje wszystko co złego żem powiedział i jak cena będzie dobra to może powracam na androny ;)
Hahahah a co jest zła? 10 mln na koncie, aktywa rosną, udziay w milisystem, udziały w Boruta biochemia, projekt z wzl-2. sporo pracy przed nimi ale myślę że powinno być ok.kurs 0.46 to drogo?Ostatnie zakupy zrobiłem po 42gr . Jutro musi być ponad 0,50. Wiem że inna branża ale na gamedev są spółki z wyceną kilkukrotnie wyższą mimo dużo gorszych wyników.
Sprzedaj i zapomnij. Tu długi marsz nie dla groszolapow. Ja trzymam minimum do raportu za 1kw 2018. Wtedy może dokupie. A może zrobię to już jutro. Jakieś wolne środki są więc czemu nie :) jak będą jutro od razu z rana oddawać. Spoko
Zwróćcie uwagę na to, że finalizacji tajemniczej umowy nie będzie w 1Q bo będzie aneksowana co do terminu wykonania. Mam nadzieję że pojawią się informacje o zawarciu kolejnych umów podobnego kalibru na 2018 pod względem wypełnienia portfela nie jest rewelacyjnie. Póki co akcje powinny ruszyć do góry i liczę na pokonanie w najbliższych dniach bariery emisyjnej tj 0,74 - 0,76 zł, byłoby dobrze bo papier w dalszej zyskałby solidne wsparcie na tym poziomie.
Tak czy inaczej sprzedaż akcji po niżej 2 pl to teraz nie ma sensu , za długo czekam , żeby na takich poziomach akcje gonić .Ten rok pokaże czy będzie 2 pln , potrzebny nowy inwestor i może być dużo wyżej :)
Wiem , ale ja nie mam czasu siedzieć przed monitorem cały dzień i bawić się w DT , ustawiłem sobie na dodatkowy zakup 10k w przedziale 0,42-0,47 , jak wpadnie to wpadnie , a jak nie to zaczekam miesiąc i znowu dobiorę , po ile to nie wiem ale zbieram od 0,72-0,38 :)