Miał być bankrut,wałek,przekręt,ucieczka z New connect,a nawet byli tacy co pisali że nie opublikują raportu za IV kwartał bo to śmieciowy papier.
Nic z tego "wróżbici" i "naganiacze" spółka ma się całkiem dobrze,są zyski.Jutro kurs nie wystrzeli wysoko,może nawet będzie spadek,ale na wiosne lub latem będzie tu 1 zł.Ponieważ spółka ma duży majątek,aktywa,do tego to budowlanka,a Polacy się budują jak nigdy.I najważniejsze normalna cena to tu jest powyżej 1 zł,wszystko co niżej to chwilowy spadek ceny spowodowany różnymi czynnikami.
Tak więc spółka nie bankrutuje,jak tu część osób od kilku miesięcy pisała.Spółka działa,będzie działać i przynosić zyski.
Jutro dobrze by było żeby jeszcze spadło do 15 gr,chętnie dokupię kolejny pakiet akcji.Ale wątpie by to jeszcze spadło zwłaszcza do 15 gr.
Powiem tak, jestem już trochę na giełdzie i już kilka jak nie kilkanaście razy ominęły mnie naprawdę spektakularne podbitki. Sięgając pamięcią wstecz to tak samo pisali na Site kurs był wtedy po 2 gr, można było brać ile się chciało, ja wtedy kupiłem niby niewiele bo lekko ponad 130K a mogłem dużo więcej ale czytałem na forum że to trup, bankrut, śmieć i papier toaletowy, niestety zasugerowałem się tymi opiniami i przez ostrożność nie kupiłem więcej. Zgadnijcie po ile sprzedałem? połowa poszła za 37 a druga po 39 gr!!! Podobnie było na Rajdach też pisali że to dno, padlina akcje chodziły wtedy po 4 gr można było brać ile się chciało, oczywiście kolejny raz zasugerowałem się wpisami inwestorów z forum kupiłem 40 tyś szt sprzedałem po 56 gr ale mogłem poczekać bo poszło ponad złotówkę. Morał z tego taki że nie sugerujcie się wpisami tylko sercem, rozumem i intyicją. Takim przeczuciem. Czasami warto po prostu zaryzykować.
Dokładnie . Większość wpisów to paranoje , niedojrzałych ,zakompleksionych, zawistnych, zazdrosnych i nie mających o inwestowaniu Januszy Giełdy. Ot , taka prawda.