• Raport bedzie umiarkowany. Autor: ~SBE [94.40.117.*]
    Czemu tak myślę - na borucie insiderzy już na początku lutego pompowali spółkę pod raport a tutaj spokój nikt nie sypie nikt nie kupuje. Przychód będzie 2-3 mln i góra minimalny zysk choć spodziewam się straty jako że jest to spółka B+R która intensywnie inwestuje a owoce tych inwestycji jeszcze nie dojrzały do sprzedaży i osiągania z nich zysków.
  • Re: Raport bedzie umiarkowany. Autor: ~SBE [94.40.117.*]
    Raport oceniam na 5. Spółka ma u mnie duży plus, bo w przeciwieństwie do Boruty-Zachem tutaj nie było insiderów co by pompowali kurs przed raportem. A propos Boruty tam też bardzo dobry raport (2 bańki zysku) więc nie martwię się o tą utajnioną umowę na 16 mln brutto która to została zrealizowana dopiero w kilkunastu procentach (1.6 mln netto a umowa opiewa na 13 mln netto) więc jeśli już teraz mamy bańkę zysku to za ten kwartał możemy spodziewać się kilku baniek zysku. A przecież ta utajniona umowa to tylko jedna z wielu działalności spółki i z innych projektów też kasa wpadnie. Mam nadzieje że będziemy rosnąć jak Athos (którego Prezesem został prokurent Softblue ) czyli 3x w pół roku i tego Wam i sobie życzę.
  • Re: Raport bedzie umiarkowany. Autor: ~Stach [188.146.102.*]
    Ja nie kupię nigdy nawet po 10 gr.Pamiętam o sensoftach.
  • Re: Raport bedzie umiarkowany. Autor: ~tom [92.40.46.*]
    Masz rację , teraz nie kupuj , poczekaj na wyższe poziomy :)
[x]
SOFTBLUE -0,96% 0,31 2026-05-13 16:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.