jak ci się pojawi inwestor z Zachodu skoro Totalna Opozycja robi złą krew i szczuje na Polske ze niby nie ma demokracji tylko jest dyktatura ? żeby ktoś weszed to wszyscy Polacy muszą dmuchać w jeden gwizdek a nie ze jeden sobie łeb urywa i haruje a drugi psuje i i wpycha kija w szprychy a od polskich biznesmenów typu Jan Kulcyk to niech nas Opatrznosc chroni, bo oni chcą nabyć po taniości najlepiej tak jak tu z nowa halą za która myśmy zapłacili naszymi akcjami a potem doić zyski dla siebie nic nie inwestując i korzystać z czyjejś krwawicy , to jest postkomuna człowieku, nauczona żerować na ludzie pracującym miast i wsi tylko przebrana w nowobogackie smokingi z muszkami, komunista ci nie będzie pracował , on jest stworzony żeby rozdzielać to co inni wypracują przy czym najwięcej zabiera dla siebie
fajnie że podjąłeś temat Hali. Moje pytanie czy podłoga a) sama się naprawiła b) budowniczy naprawił bądź zapłacił c) ............udają że jest dobra d) sprawa jest w sądzie lub w toku
roszczenie od wykonawcy na grubaśne bańki pewnie ze 4-5 za taką fuszere o tu ...........................w raporcie ostatnim ........................ Ni e wiadomo o co chodzi.......................to .............o ..............e
może trzeba było tę podłogę wyłożyć granitowymi płytkami chodnikowymi w ładnej barwie czerwono-brązowej tak jak ja zrobiłem na swojej alejce ogrodowej , inne ludzie to wysypują grys albo kładą te ohydne kostki betonowe jak w każdym mieście wszędzie tego pełno a ja obmyśliłem całkiem inna koncepcję bo jestem oryginał a nie kmiotek bezgustny, w ogóle to ludzie wcale gustu nie maja i bardzo kaleczą krajobraz koszmarkami architektonicznymi tak ze nawet nie ma na czym oka zawiesić, głupią altanę ogrodowa musiałem zaprojektować samodzielnie bo nie było z czego wybrać z gotowców, to jest rozpacz totalna jak ta komuna kształciła architektów, no ale jak wtedy trzeba było mieć plery żeby się dostać na kierunek i tylko dzieci komunistycznych dygnitarzy się kształciły to teraz mamy efekty, ciekawe czy widłowy raczy się uaktywnić i postawić jakiś konkretny popyt bo dziś go ani widu ani słychu było , przydałoby się żeby mu rano na mszy głowę popiołem posypali w ten święty dzień popielcowy ale wątpliwe żeby brał udział w uroczystości rozpoczęcia Wielkiego Postu a całkiem możliwe że dziś nawet szynkę jadł na śniadanie a schabowego na obiad , nie wiadomo czy katolik czy poganin
https://www.facebook.com/search/top/?q=rafamet%20s.a. Jak to przeczytałem to mnie pusty śmiech ogarnął gazetka czasem po 1-2 opuźniona o reszcie nie wspomnę A tak w ogóle to w takiej firmie asystentka albo ktoś tam by to zrobił po co kase za takie bzdety ppłacić Jak zyski coraz mniejsze dywidenda KOMPROMITUJĄCO niższa a ci na prawo i lewo szastają