• jak Autor: ~ja [188.146.197.*]
    jak myślicie będzie z tego coś?
    ja zaczynam watpic
    jak to może ciągle spadać?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.26.22.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: jak Autor: ~AmatoR [94.40.126.*]
    A mi się podobal ten spadek :) wczoraj po 2.7 nikt nie chciał sypać za bardzo. A po info ze stanów od razu oddawali jeszcze taniej :) Zaraz się wszyscy będą zabijać jak ustalą parytet na 0,7 :)
  • Re: jak Autor: ~kros [176.96.166.*]
    spadek spadkiem tylko to ciągle spada jak rosnie to dwa dni a spada miesiąc
    nie ma siły utrzymać głupiego 2,80 a tu sie komus marzy 0,7 z 5 ???
    też bym chciał bo mam sporo, ale sie boje bo jakby miało być dobrze to czemu jest tak źle???
  • Re: jak Autor: ~Delf [89.234.195.*]
    Ale co wy się dziwicie że spada , na szerokim rynku korekta , Stany spadają Europa spada więc niektórzy boją się większej korekty i mamy spadki. Do tego wszystkiego Bytom pokazuje słabe wyniki to kurs leci w dol . kupują tylko ci co wierza w fuzje , a ona jest niewiadomą więc kurs zachowuje się przewidywalnie. Na razie spadlismy poniżej oporu na 2.8 więc pewnie znowu boczniak. Jak ktoś chce tu zarobić musi trzymać akcje to musi trzymać akcje do minimum maja, czerwca może trochę wcześniej , wtedy może będzie coś wiadomo o parytecie wymiany i kurs wystrzeli. Tak więc pewnie na wielkie wzrosty na razie nie ma co liczyć, trzeba czekać ido fuzji bo tylko pod nią mogą być wzrosty
  • Re: jak Autor: ~kros [176.96.166.*]
    najgorsze że zarzad ma to wszystko gdzieś i sie nie odzywa! pewnie by starczyło zeby potwierdzili że rozmawiaja o podobnym parytecie i byoby lepiej. skoro vst 5 to btm powinien chociaż 3 a tu jakieś syficzne ruchy i nikt tego nie broni !!!
  • Re: jak Autor: ~kros [188.146.160.*]
    właściwie to kiedy kupować jak nie teraz potem będzie za późno powinno więc rosnąć a spada. dlaczego?
  • Re: jak Autor: ~Delf [94.254.224.*]
    Siedziałem na vistuli 1.5 roku bo tam była dynamika zyskow z kwartału na kwartał o ok 10-15% i niestety nie rosło, byelm cierpliwy bo wierzyłem w fundamenty i spolke. I stało się ruszyła i jest zysk. Teraz częściowo przesiadam się na Bytom bo uważam że połączenie tych spółek to dobra rzecz dla vistuli a vistula to to na co postawiłem. Uwazam że jest to dobry czas aby kupować bytom i vistule gdyz obie są obecnie po korektach. Jedyna rzecz która mnie martwi to ogólne spadki w świecie i pogłębienie ogólnej korekty...
  • Re: jak Autor: ~Jan [83.25.87.*]
    Mógłby się już wyjaśnić parytet wymiany.
[x]
BYTOM 2,61% 2,75 2018-11-28 16:49:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.