• po czerwieni w USA wytrzymało a teraz spada Autor: ~damian [31.1.179.*]
    Zastanawiające jest to co teraz sie dzieje,gdy w ameryce poszła czerwien,spolki GPW masowo tez sie czerwieniły a tu elegancko sie obroniło wykazujac pod koniec sesji "zieleń" Wszystkie znaki na niebie wskazywały przebicie 30 i bardzo mozliwe pokonanie nowego szczytu...Tymczasem gdy zawitała na rynkach zieleń tu w dół a dzis to juz zupełnie odwrot. Czy to było fałszywe wybicie czy moze czegos nie wiemy? Osobiscie dzis dobrałem ale mimo wszystko nie klei mi sie całość i nie mam wytłumaczenia na dalsze tak głębokie spadki(pomijam szeroki jesli cos dalej bedzie)
    Ktoś,cos? Prosze o spostrzezenia,pozdrawiam
  • Re: po czerwieni w USA wytrzymało a teraz spada Autor: ~cierpliwy [46.238.228.*]
    Teraz w chwili gdy juz zaczynają skup - może być różnie. Przecież nikt nie chce kupić zbyt drogo, dlatego mogą być sprawdzane SL itd.
    Należy się zastanowić, co realnego nas czeka jest chodzi o wyniki - czy jest jakieś zagrożenie(jakiekolwiek)?
    Proponuję wyłączyć notowania np na dwa tygodnie i tyle. Szkoda się denerwować, wiemy ile chcą kupić.
    A skoro ludzie dobierają to nie po to aby sprzedać chyba jak urośnie o 5% :).Wydaje mi sie ze mamy silny akcjonariat. A im wieksze obroty tym pewniejsze dalsze wzrosty - ale trochę małe - bo jak nagle ktoś będzie chciał sprzedać to moga być duże wachania - co mogą wykorzystywać skupujący:).
    Z drugiej storny skup powinien chamować spadki =- teoretycznie naturalnie - pamiętajmy o czasokresie skupu.
    Lepiej jak powoli rośnie niż gwałtownie spekula sie zleci i po zawodach, pieniądz lubi ciszę.

Cierpliwy

• Re: po czerwieni w USA wytrzymało a teraz spada Autor: ~Cdn [93.175.69.*]
    Spółka podala informacje o skupie, i skupuja. Sądzę jednak ze skupuja po cichaczu poprzez słupy i sądzę,ze przynajmniej maja juz ze 100000tysięcy najmniej papiera ostatnio skupionego
  • Re: po czerwieni w USA wytrzymało a teraz spada Autor: ~Avox [94.254.132.*]
    Dzisiaj czerwień w Ameryce i jutro kolejny test
[x]
ESOTIQ 1,10% 36,80 2025-11-28 16:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.