Przecież kto kupi akcje po 1.20 ja można kupić po 0,22? Zobaczcie list do SII! Sami zadacie sobie pytania! Zobaczcie kurs spółek córek! Moim zdaniem to jest wał na potęgę. To są moje spostrzeżenia. Ucieklem z 50% stratą moze źle, może dobrze. To się okaże. Czytajcie wszystko na ich temat, ale nie na forum. Zobaczcie w Google siedziby firm (mtrans) i sami wyciagnijcie wnioski.Ale życzę Wam dużych zysków. Nie napisałem tego z zazdrości tylko sami ocencie. Pozdrawiam
Weź słownik ortograficzny. Jeżeli byłeś kiepskim uczniem to nic dziwnego że teraz ujadasz. Giełda nie dla takich jak ty i mnx. Kupujecie na górce i sprzedajecie w dołku nie mając kasy na uśrednienie
Moim minusem było wejście na new connect.Bez urazy nie chcę byśmy zachowywali się ją gowniarze. Mamy prawo się wypowiedzieć na forum wiec róbmy to merytoryczne. Pozdrawiam
Inteligentnie i na temat !:) Giełda jest dla cierpliwych i posiadających wolna gotowkę. Jeśli inwestujecie kase, której nie powinniście to potem wchodzicie na stracie bo macie nóż na gardle. Gonzo wypunktował w sumie w jednym punkcie Wasz błąd. I tego się trzymajcie ! Pozdrawiam
To kolejne Info bez pokrycia walne nie wyrazi zgody na nową emisje ani po 1,20 ani po 16gr tylko podejmie uchwałę o wyprzedaniu majatku. Z tej firmy od jesieni nie ma merytorycznego infa wszystkie spekulacyjne ktoś wchodzi później wychodzi ktoś kupuje ale nie ma 5% brak infa ktoś podpisuje list intencyjny a następnego dnia zaprzecza .. tutaj tylko można stracić już od tygodnia systematycznie w dół tylko taka różnica że pomalutku nie da się robić kółeczek .. to robią spece aby zostawić ulice z akcjami ..... Za tydzień raport a kurs leci więc wszystko wiadomo...
racje to walek tez sprzedalem po 22gr wczoraj a dzis juz 50% do przodu jestem dzieki Vistal a jutro kolejne +50% urosnie w piatek moze tez i sprzedam po 2zl lub wyzej w przyszlym tygodniu i strate odrobie w ten sposob na Vistal a na minoxie stracilem tylko -50% kapitalu i kilka miesiecy !