• Dostępny nowy raport Autor: ~Ewelina [54.38.132.*]
    Raport spółki link jak oceniacie?
  • Re: Dostępny nowy raport Autor: ~Andy [95.160.155.*]
    Najważniejsze, że cos zaczyna się dziać. Spółka w raportowaniu wychodzi ze snu zimowego
  • Re: Dostępny nowy raport Autor: ~Adi1 [94.254.155.*]
    Cena sprzedaży wyższa niż obecna kapitalizacja
  • Re: Dostępny nowy raport Autor: ~1234 [178.235.146.*]
    No, ten rok będzie zupełnie inny niż minione ;) NARESZCIE !
  • Re: Dostępny nowy raport Autor: ~stoor [77.112.82.*]
    Znaczy sie NIE SPRZEDAWAC ?
    Jak to widzisz w odniesieniu do kursu ?
    Jakie szanse ze kurs poleci w przedzial - 4 zeta ?
    Jakie warunki musialyby byc spelnione zeby tak sie stalo ? - zmiana wiekszosciowych udzialowcow ? Wejscie spekuly ?
    Bo sama spolka przeciez zawsze byla zdrowa, rozwojowa i solidna
  • Re: Dostępny nowy raport Autor: ~Adi1 [94.254.152.*]
    Za samą nieruchomość spółka weźmie nie mniej niż 5.4mln (komunikat) a po kursie 1.6 kapitalizacja całego Azteca to 5.7mln
  • Re: Dostępny nowy raport Autor: ~Adi1 [94.254.152.*]
    Mają zgodę na sprzedaż działki za min. 5.4mln a do tego na koncie mają jeszcze 1.4mln wolnych środków
    TRZYMAĆ ! ! ! Od dłuższego czasu mówię o zmianie trendu, i teraz to następuje, po latach ! Jesteśmy totalnie niedowartościowani ! Ktoś wspominał kilka dni temu, że to informacja wpłynęła na zmianę klimatu wokół kursu, tak , w duzym stopniu, i że ja mówiąc o zakończeniu formacji podwójnego dna miałem farta. Ok, ale odpowiedzcie mi, dlaczego nie byliśmy duzo poniżej tych okolic 1,40 przed podaniem tejże informacji ? Przecież moglismy teoretycznie spaść do 1 zł, a może i niżej ... a jednak nie spadliśmy już. Skończyła się podaż na 1,40 i koniec. Wykres wszystko odwzorowuje, bez tej informacji pewnie jeszcze troche byśmy gnili na 1,50 do momentu aż ludzie by sie przekonali, że podaży finito. Ot co, taki mój obraz sytuacji. Przed nami UP
    Jesli kurs w ciagu najblizszych kilku tygodni nie pokona 2 zł i nie wykrystalizuje sie wyrazny trend wzrostowy, to bedzie oznaczalo powrot do tradycji czyli stagnacji i powolnej obsówy w granice 1,40 lub nizej a to z kolei bedzie oznaczało koniec marzen ze kiedykolwiek Aztec bedzie wyceniany tak jak na to zasługuje.
    Wiec albo stanie sie to teraz kiedy mamy przypadkowy ( ?) zbieg kilku okolicznosci albo wcale. Na spekule nie licze bo ona Azteca ma od kilku lat bardzo, bardzo głeboko.
    Przykre ze taka solidna firma nie moze byc wyceniona na wlasciwym poziomie - wg mnie przedzial 8 - 12 zł bylby adekwatny
    Ale co ja tam moge. Pomarzyc tylko
    Dokładnie tak, teraz mamy "moment" zwrotny. Mam akcje prawie od trzech lat, naprawdę czuć zwrot akcji. Pozdrawiam !
    Dopoki kurs nie przebije 2 zeta nie uwierze ze tu bedzie dobrze
    Moze za miesiac, dwa, zobaczymy
[x]
AZTEC -3,36% 1,44 2026-05-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.