• Dodali nowy komunikat Autor: ~Pro [54.38.132.*]
    Dostępny jest nowy raport link co o tym myślicie?
  • Re: Dodali nowy komunikat Autor: ~sega [31.179.114.*]
    Niestety ale ponownie witamy jedynke z przodu
  • Re: Dodali nowy komunikat Autor: ~darad [83.25.103.*]
    wywaliłem sega przy 2,30 - może zdążę coś ugrać na playway i charry zanim tutaj... ??
  • Re: Dodali nowy komunikat Autor: ~sega [31.179.114.*]
    Darad ,straciłem juz resztki wiary ze moze byc lepiej. Wyniki są wiecej niz zadawalajace od kilku juz lat, rozwoj,perspektywy a kurs delikatnie mowiac w d......... Fundusze zapakowały , a jednak mizerja. Opowiadanie ze ktos zbiera mozna miedzy bajki włozyc. Kiedys moze wystrzeli w gore tylko kiedy i z jakiego poziomu.Trzymam ale ile mozna.Za czas jakis i raczej niedlugo zejdziemy ponizej osatniego minimum tj 1.85 padaka
  • Re: Dodali nowy komunikat Autor: ~Henryk [94.254.149.*]
    Pocieszajace jest to ze spadki były na malym obrocie.
  • Re: Dodali nowy komunikat Autor: ~Ekonomista [188.146.2.*]
    Jestem pełen optymizmu. Moim zdaniem jedna z nielicznych spółek, która może coś osiągnąć na GPW.
  • Re: Dodali nowy komunikat Autor: ~Maestro [94.254.229.*]
    Co z tego , ze dokupuja spółki skoro rzekome spółki nagle przestają zarabiać bo dochody chowają po kieszeniach.
  • Wycena ok Autor: ~zorro2 [94.254.162.*]
    Witam moim zdaniem to spółka do kupowania dopiero na tych poziomach 1,80-2,00 szybciej była za droga I MUSIAŁA SPAŚĆ. Jeśli zarobi 10 mln za ostatni kwartał i zawiadomi o szansach na 50 mln w 2018 r to mamy 2,80 PLN na kursie . Jeśli nie to kurs będzie gdzieś niżej. Ja kupuje od 2 w dół , bo spółka i branża jest ok
  • Re: Wycena ok Autor: ~bsvk [83.26.53.*]
    Jak moze byc do kupowania dopiero na tych poziomach? Teraz jest ponizej ceny IPO sprzed ponad 5 lat i blisko historycznych minimow, a przeciez sporo sie przez tych 5 lat rozwinela. Jest ewidentnie w jakims celu zepchnieta - w okolicach czerwca dokonaly sie tu jakies masowe transakcje pakietowe, a potem wszystko, co w ich ramach zostalo kupione, zostalo wepchniete w rynek, tak ze kurs lecial bez opamietania bez jakichkolwiek negatywnych wiadomosci fundamentalnych. Analitycy tez najwyrazniej nie mieli pojecia, co sie dzieje, bo zaden nie obnizyl rekomendacji z "kupuj", a jedynie bezmyslnie obnizali ceny docelowe, zawsze z uzasadnieniem, ze "teraz to jest dopiero atrakcyjne". Nie wiem, czy ktos mial krotka pozycje na swigu i dlatego spychal te i inne spolki, i pewnie tego nikt sie nigdy nie dowie, ale jedyna pociecha jest fakt, ze w ramach tych spadkow dokupywali i insiderzy, i fundusze, wiec rzeczywiscie najwyzsza pora, zeby to ruszylo w gore - musieliby tylko podrzucic jakis katalizator, finalizacje umowy z Eboir albo cos podobnego. Ale jest tu i inna lekcja, smutniejsza - polska gielda to wciaz zupelnie dziki zachod, w ktory nie ma sensu w sposob analityczny inwestowac, bo przy tak miernej plynnosci caly czas sa tu na porzadku dziennym dlugotrwale manipulacje, instytucjonalne przepychanki, itp.
  • Re: Wycena ok Autor: ~Greg [84.81.241.*]
    Mądrze powiedziane. Też miałem takie wrażenie od dłuższego czasu. Marzę, marżami, ale spadek o 50 procent to lekka przesada. Popatrzcie na inne spółki , tam podobne rzeczy się działy.
  • Re: Dodali nowy komunikat Autor: ~Investor [77.112.51.*]
    Racja chcą wypłacają i chowają ile się da a my musimy czekać
  • Re: Dodali nowy komunikat Autor: ~zk [79.191.155.*]
    NIC nie spada bez przyczyny więc tu też coś jest niezbyt przyjemnego
  • Re: Dodali nowy komunikat Autor: ~Marcin [37.249.108.*]
    Znam spółkę i myślę że to jedna wielka pralnia
  • Re: Dodali nowy komunikat Autor: ~darad [83.20.37.*]
    coś więcej o tej znajomej pralni
  • Re: Dodali nowy komunikat Autor: ~Robert [37.249.108.*]
    Ta spółka to jakaś wyjebka kupiła nową firmę Niemiecką tylko zapomnieli napisać że już dawno temu ją kupili tylko zwiększyli wartość by sprzedać ją ponownie do elementala ktoś na tym nieźle zarobił
  • Re: Dodali nowy komunikat Autor: ~kosho [83.3.40.*]
    Zobaczym jak wyniki za q4, to bedzie decydujace. Reszta komentarzy to jakaś frustracja nie trafionych inwestycji.
  • Re: Dodali nowy komunikat Autor: ~luckyluck [80.50.114.*]
    nie trafionych , albo w ogóle taka nagonka że to niby pralnia, hochsztaplerka, a zlecenie na buy pkc

• Re: Dodali nowy komunikat Autor: ~sega [31.178.93.*]
    Przykro patrzeć i tyle
  • Re: Dodali nowy komunikat Autor: ~hjk [79.190.124.*]
    Prezes rozprowadził kilkanaście mln akcji na słupy, więc jest czym rządzić. Kurs jest taki, jak chce prezes i nikt mi nie podskoczy.  
  • Re: Dodali nowy komunikat Autor: ~Ncf [83.26.154.*]
    A po jakiego diabła dołować własny kurs do historycznego minimum? Dokupić już wiele razy miał okazję - w tym próbował “ratować” poziom 2. Więc o co tu chodzi?
[x]
ELEMENTAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.