hi hi jada z wami dawcy mówiłem uciekac smiec to zawsze smiec ogola was do zera jak potem podaja raport to zostaniecie z niczym 20 gr to jest duzo pozdro dla tych co łykali po 3 i mowili ze 15 to moment i bedzie zgoda ale nie wiedzieli ze chodzi o 15 groszy BRAVO JYNVESTORY
Ta spółka skończyła się zanim na dobre rozpoczęła działalność. Zlepek firm które nawet nie są wstanie pracować ze sobą. Suma sklejonych firm nie dała wartości dodanej tylko wartość ujemną. Liderzy spółek z których składa się Indata odeszli lub zostali wyrzuceni, ludzie którzy tworzyli te firmy (pracownicy) odeszli lub zostali wyrzuceni.
Tam nic nie ma. Tylko zdolność do pisania dotacji jak ta na 40 mln (program Alfa z NCBiR). Ich problemem jest pewnie teraz to jak dostać tą dotację nie mając na wkład własny (20%) czyli 10 mln. (10 mln od nich + 40 od NCBiR w ramach programu Alfa). Z raportów okresowych od nich nie widzę aby mieli taką gotówkę.
Tak więc nie widzę przyszłości w firmie która łączy spółki a potem zwalnia liderów i kluczowe osoby. Firmy która zbiera dotacje a nie ma za wczasu koncepcji na opłacenie 20% wkładu własnego. Brak jednego i drugiego kończy się kombinacjami a te kończą się porażką bo wszystko co skomplikowane nie wychodzi.
Tak, napisał kłamstwo. Spółka posiada gotówkę z której już teraz może wyłożyć bez problemu 10 mln zł i nie potrzebuje do tego żadnej emisji akcji. Przeczytaj uważnie raport za ostatni kwartał, będziesz wiedział gdzie są te środki. Nie straszcie ludzi żadną nową emisją bo jej nie będzie.
Spółka na KONIEC 2016r. posiadała NIEWIELE GOTÓWKI. POsiadała należności, miała prawie w całości wykorzystane kredyty. To że spółka posiada 10m w GOTÓWCE jest nieprawdziwą informacją i nadaje się do KNF
Wskaż to miejsce a najnowszym raporcie spółki. Wskaż stronę gdzie jest napisane, że spółka posiada 10 mln w gotówce!!! Zanim zaczniesz zadawać innym kłam nie mąć wody i sam nie konfabuluj.
Ja powiem tak, glowni nie maja nawet 50%, jakby mali sie zebrali odwołaliby te szmatki, bo oni nic dobrego nie robią, sadze ze to byłby najlepszy ruch by uwolnić sie od tych pajacyków
Aby ktoś chciał przejmować indate mosiala by być w niej jakaś wartość. Skoro nikt nie przejmuje to znaczy ze ... sami sobie dopowiedzcie co tam musi być.
Dnia 2018-02-10 o godz. 21:05 ~tencotonapisal napisał(a): > Wskaż to miejsce a najnowszym raporcie spółki. Wskaż stronę gdzie jest napisane, że spółka posiada 10 mln w gotówce!!! Zanim zaczniesz zadawać innym kłam nie mąć wody i sam nie konfabuluj.
Kapitał zapasowy 21 127 000 zł, w tym: 20 403 000 zł - Kapitał zapasowy ze sprzedaży akcji powyżej ceny nominalnej ( z poprzednich emisji akcji) Nauczcie się czytać raporty !