• Udostępnili raport Autor: ~Player [54.38.63.*]
    No i mamy nowe info link co sądzicie?
  • Re: Udostępnili raport Autor: ~furiat [188.95.26.*]
    Pozbywaja sie problemu, ktos kojarzy za ile kupili udzialy w tej spolce?
  • Re: Udostępnili raport Autor: ~furiat [94.254.130.*]
    Dobra juz widze, 300k, zarobili 50k na nieudanym projekcie. Niezle
  • Re: Udostępnili raport Autor: ~Aga [79.191.108.*]
    Oni mają same nieudane projekty... Nic im niestety nie wychodzi... a zarobili jak coś 25000zł odjąć podatek to 20 tyś. zysku przy wycenie spółki 3 milionów to trochę mało. Przy wycenie spółki 200 tysięcy zł to już ma sens
  • Re: Udostępnili raport Autor: ~matematyk [46.134.137.*]
    Aga, Ty to wyszłaś za to tylko rodzicom swoim.
    Należy spojrzeć w raporty z kwietnia i maja ubiegłego roku i zrozumieć cóż tam zapisano. Spróbuję Ci to jakoś wytłumaczyć a Ty czytaj spokojnie, dwa lub trzy razy ze zrozumieniem, jak nie rozumiesz zapytaj kogoś, a więc tak to wygląda:
    1.merit nabył akcje własne po 1 gr
    2.merit sprzedał akcje własne po 6 zł - które wcześniej pozyskał po 1 gr - sprzedał 50 000 szt. akcji po 6 zł co daje 300 000 zł
    3. za 300 000 zł kupił ps24
    4. teraz sprzedał ps24 za 325 000 zł
    5. czyli matematyka wg mnie wygląda tak:
    50 000 szt. akcji x 0,01 zł = 500 zł - za tyle kupili ps24
    325 000 zł - za tyle sprzedawają ps 24
    325 000 zł - 500 zł = 324 500 zł - tyle merit zarobił na transakcji, w ciągu paru miesięcy z 500 zł zrobił 324 500 zł. no czapki z głów Panie i Panowie, klękajcie narody przed Prezesem Mirosławem i się uczcie.
    Pozdrawiam ciepło i proszę NIE KUPUJCIE TEGO PAPIERU, najpierw ja potem wy jak wrócicie ze szkoły ale już na wyższym poziomie.
  • Re: Udostępnili raport Autor: ~Mer [83.29.155.*]
    Jakos to inaczej widze. Tyle pisal o inwestycji w ta spolke, o jej przyszlisci itp. I co z tego wyszlo..... Sprzedac to jedno. Pytanie czy i kidy kada z tego bedzie bo zaraz podadza ze co innego kupili za to kwote i defekto bedzie zamiana diekierki na....
  • Re: Udostępnili raport Autor: ~sinon [37.47.77.*]
    A kto kupował akcje Merita za 6 zł skoro na rynku są za 10-30% tej ceny???!!!

• Re: Udostępnili raport Autor: ~matematyk [94.40.61.*]
    Dnia 2018-02-06 o godz. 18:32 ~sinon napisał(a):
    > A kto kupował akcje Merita za 6 zł skoro na rynku są za 10-30% tej ceny???!!!
    >

komuś sprzedali. czy to ważne, ważne że sprzedali
    a to Wy widzieli?:
    link 
    i bedą następni którzy kupią i będą się cieszyć że tak tanio, powiadam wam
  • Re: Udostępnili raport Autor: ~Piec [94.254.130.*]
    Ty żartujesz sobie? Nikt nie chce tego tykać po 1 zł, wyzwalają akcję cały czas tysiącami, a piszesz jakieś brednie o 6 zł że będą warte? Haha większej głupoty dawno nie czytałem. Proste, nikt już nie chce kupować po 1 zł to czas się przenieść ż wywalaniem na 50 groszy A potem na 20 groszy i tam zmierza kurs!
  • Re: Udostępnili raport Autor: ~fizyk [94.254.144.*]
    Matematyk działa chyba na liczbach urojonych.
    Czemu nie pokazują w raportach tego składu portfela, o którym ciągle mówią?

ech chopcy zadam pytanie jak jużparu innych je zadawało? po co tu jesteście jak was ta spółka nie interesuje, po co sobie paluszki o klawiaturę nadwyrężacie, jeszcze paznokieć wam pęknie i co będzie, przeglądając posty wcześniejsze widzę że pojawia się ten sam schemat. żal mi was że w ten sposób na chleb zarabiacie. dajcie swój nr konta to darowiznę na waszą rzecz zrobię abyściena chleb mieli i takimi bzdurami się nie zajmowali - te wasze zajęcie odpłatne brzydzi wszyskich.
  • Re: Udostępnili raport Autor: ~piotruś_pan [80.50.149.*]
    Ze wszystkich zapowiedzi to nie pamiętam, żeby coś im wyszło. Przypomnij mi, który projekt im wypalił i odniósł sukces? A darowiznę to zrób na Caritas w Częstochowie.
  • Re: Udostępnili raport Autor: ~Piec [79.185.223.*]
    Tragedia ta spółka. Nic już nie podniesie tego kursu. Z planów nic nie wypaliło. I co matematyk bliżej od aktualnej ceny do 6zl czy 20 groszy? Jak można takie brednie pisać i naganiać niewinnych żeby kupowali to gówno. Czyżbyś dostawał pieniądze jakieś od posta? Kurs leci na 20 groszy
  • Re: Udostępnili raport Autor: ~matematyk [46.134.33.*]
    co misiaczku...zabolało.... pytanie me powtórzę jak inni pytali... po co się tu udzielasz.... ile ci płacą podaj konto prześlę ci zapomogę żebyś nie musiał brać pieniędzy za takie głupie posty. no normalnie pomogę ci wyjść na ludzi. a tak wogóle przeglądając historie waszych nędznych wpisów, czego nic negatywnego nie piszecie jak idzie do góry? oto jest pytanie do was szmacia...e.
    podajcie swoje nr konta, prześlę parę stów abyście nie brali pieniędzy za takie wygłupy. jasia wędrowniczka na otarcie łez też prześlę na nr skrzynki pocztowej. bądźcicie zdrowi i więcej pozytywnych emocji życzę
  • Re: Udostępnili raport Autor: ~Olaf [77.114.14.*]
    ciekawe kto złożył ofertę kupna udziałów w Ps24, pewnie jedna ze spółek Brewczyńskich. Jak to zwykle w takich sytuacja bywa, kupiec pewnie zrobi manewr identyczny jak napisałeś, masło maślane a pieniędzy nikt nigdy nie zobaczy.
  • Re: Udostępnili raport Autor: ~matematyk [46.134.33.*]
    a co chciałeś zobaczyć? negatywnie piszesz, pomyje wylewasz masz 10akcji i liczysz na 100 zł dywidendy za akcję?? do przedszkola misiu i więcej kultury osobistej. poczytaj co to i popytaj znajomych bo z mlekiem matki nie wyssałeś. całus
  • Re: Udostępnili raport Autor: ~Piec [94.254.128.*]
    Po co piszemy? Żeby tacy jak ty płatki naganiacze nie ubrali naiwnych świeżych inwestorów w nic nie warte akcje. Przecież tego nie ma kto kupować i nic im w biznesie nie wychodzi. Kurs 20 groszy to najmniejszy wymiar kary. A ja zadam pytanie po co Ty wypisujesz brednie o 6 zł? Taki filantrop ż Ciebie? Pewnie dostajesz kasę za to. Bo jak by było inaczej i miało by być 6 zł jak piszesz to byś tego na forum nie pisał tylko byś kupował wszystko po 1 zł. 600 procent zysku mało? Wiesz dobrze że leci na 20 groszy tylko piszesz żeby ubrać nowych naiwnych
  • Re: Udostępnili raport Autor: ~Mer [83.29.93.*]
    Co racja to racja tyle, że swoimi postami psujesz ubieranie mu leszczy i ulicy. Sprzeda 100 akcji wartych mnie niż zero i ma na Jasia dla Ciebie. A jak przestaniesz wypisywac moze sprzeda kilka kilkanascie tysiecy ubierajac leszczy i zarabiajac. W koncu kupili akcje po groszu czyli przy zlotowce maja zysk 10000%.
  • Re: Udostępnili raport Autor: ~matematyk [46.134.130.*]
    ech chłopcy z piaskownicy..... byłem ciekaw czy trafię, trafiłem, kasę bierzecie za obrzucanie błotem tej spółki .... po waszych wpisach to widać, cieszę się że prowokacja się udała i to przedszkolna, tak się dzieci w przedszkolu wystawiają, już wiem z jakiego poziomu startujecie. a tak nawiasem mówiąc jeśli myślicie dobrzy samarytanie że świeży czy leszcz z ulicy sugeruje się tylko bzdetami jakie są tu wypisywane, że te pościki pomagają komuś podejmować decyzje o wyborze inwestycji to ja wam samarytanie gratuluję. chłopcy do przedszkola z wami. dawno tak łatwo nie wkręciłem gości.... a tak na marginesie dużo dostajecie kasy za te mare wpisy, bo że dostajecie to przyznaliście się wyżej. to było bajeczne i nie wiedziałem że tak łatwo z was to przyznanie się wyciągnę, ja bym was zwolnił za to, że tak łatwo daliście się podejść. aż mi się śmiać chce jak pomyślę, że jest grupa samarytaninów, którzy nic innego nie mają do roboty i tylko siedzą całymi dniami, analizują wszystkie spółki i przestrzegają za friko leszczy i świeżych (a tak na marginesie to chamskie odzywki stosujecie) przed podjęciem złej decyzji, wierzę w to tak samo jak w garbate aniołki. patrząc z drugiej strony to odzywacie się tylko na trendzie spadkowym, możliwe że przy okazji gracie i myślicie, że - tu te wasze chamskie nazewnictwo o innych inwestorach - inni się wystraszą i jeśli posiadają papier to po taniości, ze stratą go wam oddadzą. ot taki to wasz zarys moralny. pozdrawiam was dobrzy samarytanie - a najlepsze....- polak samarytanin jeśli chodzi o pieniądze - koń by się uśmiał. dziękuję wam za uśmiech na mej twarzy z waszego powodu, ubawiłem się wami.
[x]
KLEPSYDRA 0,50% 8,08 2026-02-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.