A pod co ma rosnać. Nawet dobre raportynie maja zasnego wplywu na kurs. To jest poprostu wydmuszka. Ci co kupili kiedys po 1zl realizuja zyski pomalu. Szansa na wybicie jest mizerna. Spolka nic nowego nie wnosi tylko puszczaja sponsorowane artykuły ktore nie maja odzwierciedlenia w rzeczywistosci, dlatego jest jak jest.
Dnia 2018-02-02 o godz. 20:13 ~Gniot napisał(a): > A pod co ma rosnać. Nawet dobre raportynie maja zasnego wplywu na kurs. To jest poprostu wydmuszka. Ci co kupili kiedys po 1zl realizuja zyski pomalu. Szansa na wybicie jest mizerna. Spolka nic nowego nie wnosi tylko puszczaja sponsorowane artykuły ktore nie maja odzwierciedlenia w rzeczywistosci, dlatego jest jak jest.
A ty jakiś raport czytałeś? jak tak to przeczytaj jeszcze raz - tym razem ze zrozumieniem. Jak nie zrozumiesz to idź do spółek gamingowych...
Daj mu spokój. Przecież to dziecko. Kupił po 100, sprzedał po 50 i mu się wydaje ze teraz swoim pisaniem ma na coś wpływ i odrobi straty. Inną kwestią jest, że obecny kurs to wina zarządu. Zrobili wszystko żeby spadło i ciekawe co znowu kombinują cwaniaki jedne.
Panda a Ty chyba tezymasz od ponad 100zl i dalwj sie ludzisz. Poczekaj jeszcze teoche a bedziesz goly i wesoly. Tu nie ma pod co rosnac, klasyczna wydmucha estymiwana platnymi artykulami na ktore juz nikt sie nie nabiera. Holowanie do dolu trwa dalej. Pogadamy na 10zl. Dlugo nie bedziemy czekac
Nie, ja trzymam od kilkunastu złotych zł. :P Po tyle kupowałem prawie cały swój pakiet. A tobie współczuje, ale dobrze. Nie jest za późno zeby podjac leczenie i zrobic cos ze swoim życiem. :)
Czemu mnie zgłosiłeś do modera? Samą prawdę napisałem, wstydzisz się tego, że naganiałeś na eko export Gniocie i straciłeś dobre kilkadziesiąt procent? A moze wstydzisz się inwestycji w bos, fotę i inne na których nie potrafisz nigdy zarabiać, a udajesz znawcę giełdy? :D
Podniecasz sie jakbys byl wlascicielem tej spolki albo platnym trolem. Wysylasz jakies linki nie do moich wątków. Kasujesz wpisy ktore mowia prawde, a prawda jest taka ze to wydmuszka i tu nie ma pod co rosnac. Pozdro !!!
LoL widze dzieciaku że nawet nie wiesz ze play ma ten sam ip. Przykro mi płatny trollu że dalej jesteś na tonącym okręcie. Patrze na spadki i na Twoją frustracje. Pozdrawiam
Co byś nie pisał to i tak jest rzeź na tym papierze. Tutaj nic więcej się nie wydarzy oprócz pikowania w dół. Jak widzisz ani dobre raporty ani sponsorowane artykuły nie są w stanie wyżej podnieść tej wydmuszki. Kto był mądry to zwiał szybciej, a teraz to zostało tylko kółko różańcowe. Rób co chcesz, ale jesteś tu jak pamiętam od 100zł i w sumie jeśli masz za 1000zł papieru to przy tym kursie nie ma żadnego znaczenia ;D
Ja pitolę, jakie dziecko. Guzik pamiętasz, bo gdy ja kupowałem akcje po 12 zł to Ty nawet nie znałeś tej spółki :D No i dzisiaj jest naprawdę rzeź jak się patrzy.
Takich jak ty było już tutaj dziesiątki. Pisza, piszą, a potem jak ostatnie leszcze milkną, bo kurs rośnie i zostaje nienawiść do wszystkich, a mogłem kupić. Swoją drogą podziel się swoją czarodziejską kulą, bo moja szwankuje i nie podaje co będzie w przyszłości z kursem. :D
Jak bys kupil po 12zl to juz bys dawno tego papieru nie mial :) Nazywajmy rzeczy po imieniu. Jesli cokolwiek masz to jest to sladowa ilosc. Skoro ponad 100% zwala w krotkim czasie nie robi na Tobie wrazenia to albo jestes niepelnosprawny albo masz zainwestowane moniaki albo grasz na demo. Innej opcji nie ma.