Ano fakt, nie spada....ale i nie rośnie. A było tutaj kiedyś zajefajnie i zysk niebagatelny. Teraz straszna czapa, ale i cały rynek jest jakiś taki bez przekonania.....wycofany, jakby brakowało kapitału i co gorsza, entuzjazmu. Jest wiele ciekawych spółek, które nie wiedzieć czemu, wciąć drepczą w miejscu. Tak więc nie tylko tutaj czekacie na swojego dobroczyńcę (atak popytu). Ja również się w kilku innych zabetonowałam i ani słychu ani widu na wyjście z marazmu. Ale zgodnie z moją dewizą, iż najważniejsza jest cierpliwość, nie należy pochopnie rezygnować z wcześniej obranego planu i spokojnie czekać na zajętych pozycjach, a ukojenie samo nadejdzie :))))) Pozdrawiam gorąco akcjonariuszy tej /niegdyś okazałej/ perły nad perłami.
PS. Pytanie, kto ze starej gwardii jeszcze tutaj siedzi???
Dnia 2018-02-05 o godz. 16:14 ~Oj napisał(a): > Słabo to wygląda.
Możesz rozwinąć swój wpis? Dlaczego słabo to wygląda? Kurs jest stabilny tyle że na małych obrotach, to też dobrze świadczy, że zostali sami twardzi gracze i niewielu jest by oddać na tych poziomach. A to oznacza że papier odleszczony. Czekamy na ruch ze strony sterników.