• Przeczytałem życiorys pewnej osoby? Autor: ~iq [78.10.195.*]
    (...) złożył wniosek o otwarcie postępowania upadłościowego GC Investment S.A. (...) , złożył wniosek o otwarcie postępowania upadłościowego Galerii Południe Sp. z o.o. (...) jako likwidator FTS-Trade Sp przychylił się do wniosku poprzedniego likwidatora w/w podmiotu o otwarcie postępowania likwidacyjnego (...)

i ogarnął mnie smutek....

http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/29320386,minox-sa-2-2018-zyciorysy-czlonkow-rady-nadzorczej-spolki

• chłopcy z Centurion Finance S.A. Autor: ~Saxx [89.64.22.*]
    zaś mnie napawa optymizmem :)
    chłopcy z Centurion Finance S.A. zaczęli działać i już widać ich dobre efekty w postaci uchwał na najbliższym walnym. Spółka zostanie dokapitalizowana, będą mieli lepszą płynność finansową, rozwiązują sprawy z wierzycielami. Może już zawarli z wierzycielami jakieś wstępne porozumienie.

• Re: chłopcy z Centurion Finance S.A. Autor: ~lk [94.254.182.*]
    Sprzedali akcje teraz, chcą odkupić na minimach, a później kupią coś z emisji dając sygnał do podbicia kursu na stare poziomy. Czyli jednak da się, zjeść ciastko i mieć ciastko.....a może nawet dwa ciastka....
  • Re: chłopcy z Centurion Finance S.A. Autor: ~JaCie [188.146.232.*]
    Tak samo podejżewam, ten co będzie obejmował jes już nachapany papieru po obecnym kursie.
  • Re: chłopcy z Centurion Finance S.A. Autor: ~Widmo [31.6.146.*]
    Ale sie uśmiałem
[x]
MINOX 16,67% 0,07 2019-02-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.