Wszedłem na forum o 21 wcześniej byłem zajęty więc jak niby się mnie spodziewałeś ? :) Po co piszesz komentarze na który nie chcesz odpowiedzi ? Albo chcesz, ale tylko takie w stylu "poklepcie mnie teraz po plecach i powiedzcie że jest super" :)
Napisales ze jestes tutaj od 21:00, analizujac twoje wpisy to sprawdzasz forum co godzine. Jaki jest twoj cel na tym forum skoro komentujesz nawet samego siebie ? Typ czlowieka nigdy nie odpuszczam, brak pokory, szukanie akceptacji poklasku, chec zemsty to nie pasuje do czlowieka spelniajacego sie w zyciu codziennym odnoszacym sukcesy. Duzo masz racji o Softblue i ich zagrywkach tak sie niestety robi kase w Polsce. Nikogo mi nie jest zal, grajac na gieldzie wygrywa ten sprytny i cwany. Chcesz ratowac, pocieszac, ostrzegac, spelniac sie to nie ta droga to nie ta instytucja :)
Biorac pod uwage ilosc wpisow to nie widze zeby ktos naganial tak czesto jak ty to robisz. Ten kto ma akcje bedzie szukal dobrych info ten kto sprzedal odwrotnie. Kazdy ma tez swoja strategie. To co napiszesz na forum nie ma wiekszego znaczenia i tak wszystko przebiega wedlug odpowiedniego scenariusza, tu nie chodzi o szczesliwy traf i ilosc wpisow na forum.