• Dotyczy akcji Autor: ~Saracen [81.26.28.*]
    Szanowni Państwo,
    czy jest możliwość iż odzyska się jakieś pieniądze za akcje NICO GAMES
    Proszę o informacje.
    Pozdrawiam
    Max
  • Re: Dotyczy akcji Autor: ~japo [95.41.77.*]
    to trzeba pytać "nowego" prezesa ,który milczy jak zresztą wszyscy a kiedyś byli takimi "pismakami" akurat na tej stronie.
  • Re: Dotyczy akcji Autor: ~ja [62.29.248.*]
    Nie ma takiej możliwości - musisz znaleźć kogoś kto będzie chciał takie akcje od Ciebie odkupić , a tutaj raczej wszyscy chcą je sprzedać
  • Re: Dotyczy akcji Autor: ~ktoś [91.228.88.*]
    Jak uda Ci się pozwać prezia do sądu o wyprowadzenie z firmy pieniędzy z emisji akcji i wygrać sprawę, to tak, kasa wtedy jest do odzyskania. J.eśli będzie z czego windykować
    Możesz ewentualnie sprawdzić co robi obecny prezes spółki i wołać pozostałych akcjonariuszy aby zwołać walne i zażądać podziału zysku, (bo chyba po coś tam jest tym prezesem i spółka coś zarabia).
    Możesz też spróbować sprzedać komuś na umowę cywilno-prawną ale małe szanse.
  • Re: Dotyczy akcji Autor: ~obcy [79.191.168.*]
    Po przeczytaniu pana odpowiedzi p. Ktoś.. myślę że masz pan jakoś wiedzę na temat tej spółki - myśleć można.
  • Re: Dotyczy akcji Autor: ~beryl [37.247.57.*]
    A co na to prokuratura???? Czy ktoś złożył zawiadomienie. Ja przez te akcje nie mogę zamknąć konta maklerskiego.
  • Re: Dotyczy akcji Autor: ~Młody [89.68.136.*]
    W takim razie ciśnij do prokuratury. Daj znać co i jak. Ja też się zastanawiam co można z tym fantem zrobić.
  • Re: Dotyczy akcji Autor: ~ktoś [193.24.244.*]
    A jest może jakiś akcjonariusz z Katowic lub Sosnowca, czy okolicy, żeby podjechać i na miejscu się wywiedzieć?
    Nie wierzę, że w tę spółkę inwestowali tylko ludzie z odległych od Śląska rejonów kraju.
    Ze Śląska też na pewno ktoś jest, więc może sprawdzicie na miejscu?

Skoro jest nowy prezes to spółka musi działać, a skoro tak to jako akcjonariusze mamy prawo do udziału w zysku spółki.
    Ruszcie się trochę!!!
  • Re: Dotyczy akcji Autor: ~ja [89.74.114.*]
    Ja odsprzedałam za grosze koledze ,żeby sobie stratę zrobić
[x]
NICOGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.