jaki akcjonariat? Ludzie , którzy to kupują powyżej 50groszy są albo niedorozwojami albo analfabetami giełdowymi. Prezes spółki zresztą niewiele lepszy sądząc po jego wypowiedziach, choć jednak poziom wyżej skoro ich zrobił w balona...:)
Nie widzisz , że spółdzielnia uwala kurs od kilku dni ?
Udajesz ślepego wujku dobra rada ?
Wystarczy zobaczyć transakcje z dzisiaj. Brane z prawej strony i za kilka sekund ktoś 1 akcją daje w lewo. Prowizja za transakcję przewyższa kwotę ze sprzedaży. Dzisiaj co najmniej 3 razy
ja piszę o wartości tej spółki, która praktycznie nie istnieje. Oprócz kilkuset tysiecy złotych, które im zostaly z 2mln zł z emisji dla frajerów , nie ma tam nic. Jakie są perspektywy? Żadne. Pod co ma rosnąć kurs? Grę, która dała 200tysiecy złotych przychodu po 5 latach pracy przy 1mln kosztow rocznie?
Spekulacja zawsze może się zdarzyć, ale dopiero ba groszowkach.
Dobrze radzę wszystkim którzy chcą zainswestować w te akcje. NIE RÓBCIE TEGO. To jest jeden wielki przekręt. Kto Pamięta przekręt GIZMONDO. To jest dokładnie taka sama sytuacja. Oni chcą od was hajs i będą zwijać się nie długo na Karaiby.
nie wyglada mi to na przekret , bylo by to zbyt ryzykowne
bardziej mi to wyglada ze wszyscy liczyli ze gra bedzie sukcesem i kazdy bedzie zarobiony lecz niestety nikt (ani tworcy ani inwestorzy) nie wzieli pod uwage opcji ze gra bedzie klapa i teraz ich zapowiedzi na temat nowych produkcji etc to dobra mina do zlej gry a inwestorzy sami musza ocenic sytuacje , wedlug mnie firma nie wyjdzie juz z tego