kiedys zarobilem ok 50% na broadgate jak cena byla powyzej 1zl a teeraz jest duzo nizsza a przchod podwoili rok do roku i spolka zaczela znow przynosic zyski, wiec tym bardziej okazja i grzech nie kupic. Fajny baton 50k na 50gr ciekawe czy ktos to wezmie 1strzalem? ja nie mam takiej wolnej gotowki - zaluje, wziolbym wam to z prawej chetnie :)
Zarząd Broad Gate S.A. ("Emitent") informuje, iż spółka zależna od Emitenta - Advag OOO zarejestrowana w jednolitym rejestrze państwowym osób prawnych pod numerem 5024151030 ("Spółka"), podpisała umowę sprzedaży, na mocy której zobowiązała się do zakupu nasion słonecznika. Dokładna wartość umowy zostanie określona w momencie dostawy, przy założeniu, że maksymalna wartość zamówienia nie przekroczy 160.000 dolarów amerykańskich. Umowa została zawarta ze spółką prawa rosyjskiego Serp LLC. Ilość zakupionego surowca wyniesie powyżej 500 ton. Dostawa zostanie zrealizowana w terminie do 31 stycznia 2018 roku. Zawarta umowa sprzedaży nie odbiega od warunków powszechnie stosowanych dla tego rodzaju umów oraz nie zawiera specyficznych regulacji.
Zarząd Broad Gate S.A. („Emitent”) informuje, iż w dniu 24 stycznia 2018 roku spółka zależna od Emitenta - Advag OOO zarejestrowana w jednolitym rejestrze państwowym osób prawnych pod numerem 5024151030 ("Spółka"), podpisała umowę sprzedaży, na mocy której zobowiązała się do zakupu nasion słonecznika. Dokładna wartość umowy zostanie określona w momencie dostawy, przy założeniu, że maksymalna wartość zamówienia nie przekroczy 85.000 dolarów amerykańskich. Umowa została zawarta z rosyjskim przedsiębiorcą. Ilość zakupionego surowca wyniesie powyżej 300 ton. Dostawa zostanie zrealizowana w terminie do 26 stycznia 2018 roku. Zawarta umowa sprzedaży nie odbiega od warunków powszechnie stosowanych dla tego rodzaju umów oraz nie zawiera specyficznych regulacji.
Zarząd Broad Gate S.A. („Emitent”) informuje, iż spółka zależna od Emitenta - Advag OOO zarejestrowana w jednolitym rejestrze państwowym osób prawnych pod numerem 5024151030 ("Spółka"), podpisała umowę sprzedaży, na mocy której zobowiązała się do sprzedaży oleju słonecznikowego. Dokładna wartość umowy zostanie określona w momencie dostawy, przy założeniu, że maksymalna wartość zamówienia nie przekroczy 700.000 dolarów amerykańskich. Umowa została zawarta ze spółką prawa rosyjskiego Pishevie ingridienty LLC. Ilość sprzedawanego surowca wyniesie powyżej 1000 ton. Dostawa zostanie zrealizowana w terminie do 28 lutego 2018 roku. Zawarta umowa sprzedaży nie odbiega od warunków powszechnie stosowanych dla tego rodzaju umów oraz nie zawiera specyficznych regulacji.
widze kolejna umowa hehe niezle, pamietam jak kiedys tak dawali umowy na aleji i z 20gr na 1,40zl poszlo na broadgate bedzie podobnie niedlugo czekac cierpliwie
Niezle ma typy gosciu!! Brawo! Fantastyczna spoleczka zapomniana i nisko! Tez szukam tylko takich co cos robia produkuja handluja posiadaja jakies aktywa albo technologie. Tak samo i3D jest na dnie. Trzym sie stary! Aha jedna sprawa tu gruby ma duzo akcji mozliwe ze bedzie chcial zebrac a arkusz pustawy 50 60 jakies niedobitki ale moze tez sypac. Jakby chcial zebrac zeby prog przekroczyc czy wycofac to mu tanio nie dajcie, niech podbija cene w gore a co, jak chce zebrac niech placi jak za slonecznik he he!
Ladnie wyzbierali na koniec calego 50k akcji batona wzieli z prawej :) Dodam tylko ze ostatnio przy takich obrotach jak dzis byly z 38gr odbilo na 1,30zl mysle ze teraz moze byc podobnie a w dlzszej perspektywie jeszcze lepiej bo spolka dobra jest ma co chwile nowe zamowienia byc moze potroja nawet przychody roczne w porownaniu do 2016r zyski tez powinny wzrosnac moze zarobia ok 1-2mln to da bardzo niskie c/z przy kapitalizacji obecnie na poiozmie 5mln zl bedzie ladna dzida w gore. Pamietam Broadgate kiedy byl jeszcze 8zl pozniej poprzejmowali rosyjskie spolki w zamian za akcje i dobrze im to wyszlo bo emisje byly male bo cena wysoka, a obecnie niska jest jak bym mial spory pakiet zwolalbym NWZA i oglosil skup akcji w celu umorzenia a jak bedzie kiedys kilka zl to zrobil nowa emisje akcji i znow skupil tanio jak kiedys spadnie - tak sie zwieksza profesjonalnie wartosc firmy i wzrost kursu akcji :D pozdro
Oddajcie tym spekulantom dopóki możecie. Będziecie się kisić nastepne lata, dopóki ktoś nie wywali tej spółki z NC. Każda sprzedaz to strata. Jak oni to robią to powinniscie wiedzieć.
No cóż-kurs z 42 groszy doszedł do 62 groszy dzisiaj-prawie 50 procent To dużo.Sami teraz musicie zadecydować , co dalej z walorem.Sprzedać - Trzymać-Dokupić.Każdy podejmuje decyzje już na własny r-k.
tajemnicy nie ma, bloger ma dobre typy popatrzyłem na wykres kurs nisko popatrzyłem na niusy a tam same zamówienia arkusz dziurawy trochę po 50-60 resztki na 70 dzisiaj obrót już przebił wczorajszy
Nieswiadomych ludzi kilku cwaniaków o powtarzajacych się IP próbuje wkręcić. Już raz próbowali, kilka miesięcy temu, znów próbują oddzyskać kasę i jeszcze zarobić. Nie liczcie,że ich przechytrzycie.
kety-mój Kolego-nie odchodź od Entera-podejmij stosowną decyzję.Są dwie możliwości-zrealizować dziś zysk,Druga możliwość-wyczekać dzisiejszą wyprzedaż i zwiększyć swój zysk.Decyzja należy do Ciebie.
kety-ja dziś zrealizowałem zysk na poziomie 40 procent-wyprzedaż akcji za 60 groszy ! Jeżeli będzie nadal parcie na wzrost ceny akcji -wejdę ponownie-napiszę 1
no to długo nie zabawiłeś jak kurs ma rosnąć skoro wskakują i wyskakują a jeśli już to sprzedaje się na górce a nie w trendzie wzrostowym link zarówno na dziennym jak i tygodniowym
Wychodzę z zasady,że gdy zysk osiąga min. 40 procent -realizuję go.Jeżeli walor nadal zwyżkuje-analaza AT[już niestety jest potrzebna ]-to ponownie wchodzę w ten walor.Jeżeli jest tam pu łapka-to tracę swój 40 procentowy zysk.-jestem na zero!Jak więc widzisz-- teraz mam kapitał[wtym -40 % zysk]-czekam na rozwój wydarzeń.Pozdrawiam-Martin EWP.
wiem czego wy się boicie arkusz w górę pusty a wy musicie kółeczka pokręcić czyli nie może zbytnio odjechać bo chcecie kolejne półki postawić wczoraj się wam ciepło zrobiło jak o dziwo rozebrano batona po 50 dzisiaj obrót większy niż wczoraj i trend wzrostowy więc musicie działać, zasysypywać to nie spółka jest zła to tacy jak wy mam czas (i trochę kasy) poczekam bez odbioru