Będzie tak jak zechcą wierzyciele tz Ci którzy obecnie mają wierzytelności i akcje, ulicy tu już nie ma.
Obecnie jeszcze jest Cetrum ŁÓDŹ , FOTA DIRECT , Expom Kwidziń - podobno jako jedyni w Polsce produkują alternatory dla URSUSA -stare modele i Jelcza. Dziwne Syndyk chciał sprzedać a .......ktoś to zablokował i oczywiście GDYNIA - księgowość FIRMY
Sprzedając akcję uwierzyłem ze zrezygnowali z odpisu podatku na czysto ok 16 mil. zł.
Dnia 2018-01-20 o godz. 13:45 ~no napisał(a): > Będzie tak jak zechcą wierzyciele tz Ci którzy obecnie mają wierzytelności i akcje, ulicy tu już nie ma. > > Obecnie jeszcze jest Cetrum ŁÓDŹ , FOTA DIRECT , Expom Kwidziń - podobno jako jedyni w Polsce produkują alternatory dla URSUSA -stare modele i Jelcza. Dziwne Syndyk chciał sprzedać a .......ktoś to zablokował > i oczywiście GDYNIA - księgowość FIRMY > > Sprzedając akcję uwierzyłem ze zrezygnowali z odpisu podatku na czysto ok 16 mil. zł. > > Teraz trzeba odrabiać stratę na innych >
Dnia 2018-01-20 o godz. 13:45 ~no napisał(a): > Będzie tak jak zechcą wierzyciele tz Ci którzy obecnie mają wierzytelności i akcje, ulicy tu już nie ma. > > Obecnie jeszcze jest Cetrum ŁÓDŹ , FOTA DIRECT , Expom Kwidziń - podobno jako jedyni w Polsce produkują alternatory dla URSUSA -stare modele i Jelcza. Dziwne Syndyk chciał sprzedać a .......ktoś to zablokował > Sprzedając akcję uwierzyłem ze zrezygnowali z odpisu podatku na czysto ok 16 mil. zł. > > Teraz trzeba odrabiać stratę na innych
Dnia 2018-01-20 o godz. 14:15 ~Wicek napisał(a): > Wcześniej podawali infa z opóźnieniem a teraz to jak zechcą. > > Można stwierdzić ze ładnie odebrali od ulicy akcje
fota z GPW zniknęła, więc komu? po co? "ładnie odebrane" akcje
Dnia 2018-01-21 o godz. 08:07 ~posiadacz napisał(a): > Dnia 2018-01-20 o godz. 14:15 ~Wicek napisał(a): > > Wcześniej podawali infa z opóźnieniem a teraz to jak zechcą. > > > > Można stwierdzić ze ładnie odebrali od ulicy akcje > > fota z GPW zniknęła, więc komu? po co? "ładnie odebrane" akcje
Możliwe że odebrali , ale nie wszystkim. Moje 100 kilo akcji zostało. Ja nie wiem jak się to skończy, ale myślę że jest jeszcze szansa, aby to wróciło do notowań. Kilka lat do tyłu to uchodziło bezkarnie, ale dzisiaj trudniej się kradnie i zamykają cwaniaków.