7500, usredniona na 2.93, ale wiecej nie dokopuje, bo juz pol roku temu mialem uwolnic kapital, a tak sie tylko kisze. Jak wreszcie pojdziemy na polnoc to do 3.2 chce przytrzymac. Vistula zjedzie do 4.00 i po temacie
spokój spokojem , ale mógłby się prezesunio wypowiedzieć, co się dzieje! vistula sie udziela w wywiadach pitoli o planach łączeniach itp a tu ? nic ! jak taz mozna nas traktować?
Ojj a Ty jak jestes ubrany?, ciekaw jestem jak u Ciebie sie sprawy maja. Tyle tu jestes ze chyba o niczym innym nie myslisz/marzysz, tylko jak sie zerwac z BTM...
Rozumiem waszą frustrację, sam na kilku spółkach mam zastój i nie mogę się doczekać wyjścia. Jednak uważam, tak samo zresztą jak w przypadku Vistuli, że cierpliwość się opłaci. Zadziwiający jest rozjazd kursów BTM i VST (tu już 5 zł). Nie ma popytu a powinno gonić, bo faktycznie żądania VST odnośnie zmiany parytetu będą zasadne. Cóż robić analitycy swoje, a rynek wycenia swoje. Co do planów z moim skromnym pakietem, to potrzymam do połączenia i wtedy zdecyduję.
kupowalem na samej górce 3,7 bo uwierzyłam w bajki prezesa 2 lata temu , dlatego teraz najwieksze obawy mam co do jego osoby poprostu uwazam go za sprzedawczyka i kłamce,bo najpierw naopowiadał bajek o potedze bytomia a sam za 2 miesiące sprzedał część swoich - no to kto jest? kłamca i sprzedawczyk..dokupiłem potem ok. 2,2 teraz srednia 3,2 i mam nadzieje sprzedać bez straty. ale prezesowi nie zapomne i bedę do końca życia zniechęcał do bytomia i jego produktów
20 000. Trzymam. Zakup 2.78. Czekam na decyzję o połączeniu lub nie. Każda powinna dać kurs na poziomie minimum 3.40-3.70. Nawet nowy parytet jeśli wyniesie 0.7 nie zajdziemy poniżej 3.20. Takie moje zdanie ekipa!:)