• sonda Autor: ~sps [213.172.181.*]
    proponuje aby podać kto ile ma akcji i jakie ma zamiary:
    sps - 9000 trzymam, jak tylko mam jakieś wolne środki to dobieram - jutro znowu będę brał :-)

• Re: sonda Autor: ~kit [217.153.136.*]
    10000 oddam jak tylko wróci mój zakup 3,20 i chce zapomnieć o tej spółce bo.na żadnej się tak nie rozczarowałem !
  • Re: sonda Autor: ~rekin-48 [178.37.129.*]
    Dzisiaj rocznica .Kupiłem18000 akcji po 2,74.a więc po roku stoję w miejscu.Trzymam do 4-ech.
    Pozdrawiam.
  • Re: sonda Autor: ~ojj [77.114.63.*]
    myslę że wiekszość marzy o wyjściu z tego szitu i zapomnieniu o tym szicie

• Re: sonda Autor: ~advac [83.0.130.*]
    potwierdzam, czekam na 3,2 i do widzenia
  • Re: sonda Autor: ~beee [79.184.90.*]
    7500, usredniona na 2.93, ale wiecej nie dokopuje, bo juz pol roku temu mialem uwolnic kapital, a tak sie tylko kisze. Jak wreszcie pojdziemy na polnoc to do 3.2 chce przytrzymac. Vistula zjedzie do 4.00 i po temacie
  • Re: sonda Autor: ~MEGI [37.47.193.*]
    RACJA ,TYLKO SPOKOJ
  • Re: sonda Autor: ~mc [188.146.197.*]
    spokój spokojem , ale mógłby się prezesunio wypowiedzieć, co się dzieje!
    vistula sie udziela w wywiadach pitoli o planach łączeniach itp a tu ?
    nic !
    jak taz mozna nas traktować?

• Re: sonda Autor: ~Kido [188.146.198.*]
    Ojj a Ty jak, ciekaw jestem ksk uCiebie sie sprawy maja. Tyle tu jedtes ze chyba o niczym innym nie myslisz tylko jak sie zeinac z BTM
  • Re: sonda Autor: ~kido [195.81.74.*]
    Ojj a Ty jak jestes ubrany?, ciekaw jestem jak u Ciebie sie sprawy maja. Tyle tu jestes ze chyba o niczym innym nie myslisz/marzysz, tylko jak sie zerwac z BTM...
  • Re: sonda Autor: ~Skip [145.237.2.*]
    Rozumiem waszą frustrację, sam na kilku spółkach mam zastój i nie mogę się doczekać wyjścia. Jednak uważam, tak samo zresztą jak w przypadku Vistuli, że cierpliwość się opłaci.
    Zadziwiający jest rozjazd kursów BTM i VST (tu już 5 zł). Nie ma popytu a powinno gonić, bo faktycznie żądania VST odnośnie zmiany parytetu będą zasadne. Cóż robić analitycy swoje, a rynek wycenia swoje.
    Co do planów z moim skromnym pakietem, to potrzymam do połączenia i wtedy zdecyduję.
  • Re: sonda Autor: ~ojj [77.115.40.*]
    kupowalem na samej górce 3,7 bo uwierzyłam w bajki prezesa 2 lata temu , dlatego teraz najwieksze obawy mam co do jego osoby poprostu uwazam go za sprzedawczyka i kłamce,bo najpierw naopowiadał bajek o potedze bytomia a sam za 2 miesiące sprzedał część swoich - no to kto jest? kłamca i sprzedawczyk..dokupiłem potem ok. 2,2 teraz srednia 3,2 i mam nadzieje sprzedać bez straty. ale prezesowi nie zapomne i bedę do końca życia zniechęcał do bytomia i jego produktów

• Re: sonda Autor: ~sps [213.172.181.*]
    i jak - czy osoby które narzekały już powychodziły czy dobierały po drodze??

• Re: sonda Autor: ~valdi5 [188.146.103.*]
    20 000. Trzymam. Zakup 2.78. Czekam na decyzję o połączeniu lub nie. Każda powinna dać kurs na poziomie minimum 3.40-3.70. Nawet nowy parytet jeśli wyniesie 0.7 nie zajdziemy poniżej 3.20. Takie moje zdanie ekipa!:)
[x]
BYTOM 0,75% 2,75 2018-11-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.