No też dałem się zastraszyć i wywaliłem wszystko... :( Czy są szanse na to że akcje wrócą do notowań jeszcze i po takiej samej cenie jak w ostatni dzień...? Z chęcią bym odkupił... :) Jeżeli faktycznie przejęcie to kiedy powinno pojawić się info...???
Dnia 2018-01-18 o godz. 11:30 ~Wicek napisał(a): > Kurator zadzialal i może. Kwidzyn uratowal bo tak NOWY sobie zyczyl > Szkoda ze sprzedałem ale strach swoje zrobil.
Dobry wieczór wywołany niejako do tablicy ...sprawdzając w internecie wygląda na 7 szt. Oraz jeden typu fota direct próbowałem coś znaleźć na temat czy zamknięte nie znalazłem informacji...na niektórych oddziałach tylko pisze że ostatnia aktualizacja to wrzesień jak jest dokonać na prawdę to sam już nie wiem długa cisza to często dobry prognostyk może niech się ktoś wypowie kto coś gdzieś w jakimś oddziale kupował/coś słyszał.Dobranoc.
Na stronie jest informacja o 7 punktach sprzedaży. Jak ktoś jest ciekawy i chce sobie wyrobić opinię - to bez problemu może zadzwonić w siedem miejsc i zapytać o filtry , rozrząd , hamulce do swojego samochodu ( produkt , cena , czas realizacji zamówienia)
nie wiem no , spoko, marzyciel inni każdy chciał dobrze no ty także - a jak będzie - zobaczymy czy coś jeszcze będzie a ty no dzwoniłeś skąd wiesz , że już pozamykane?
Już w lipcu pisałem ze nie mają towaru w swoich oddziałach próbowałem kupić pasek rozrządu do tiguana a sprzedawca nawet nie musiał patrzeć do kompa by mi odpowiedzieć ze nie mają . Tutaj oczywiście mnie wszyscy wyśmiali , ale nic nie szkodzi ja sporo zarobiłem i właśnie dzięki wizycie w tym oddziale już więcej nie kupiłem foty.