"Segment wyrobów jubilerskich charakteryzuje się sezonowością, ponieważ najwyższa wartość sprzedaży przypada na IV kwartał roku, co jest związane z okresem tradycyjnych świątecznych zakupów. Sprzedaż wyrobów jubilerskich w grudniu stanowi ok. 20% sprzedaży rocznej segmentu." cytat z raportu za III kwartał 2016. Od stycznia do listopada 2017 było 53 mln zł dynamika ok. 40%. Jak myślicie jaki będzie wynik za grudzień. Ja obstawiam 11 mln zł. Pozdrawiam.
Równie dobrze można zadać pytanie jaka będzie strata lub jaki będzie wynik kontroli US za rok 2013 i lata kolejne -?! Niestety wbrew twierdzeniom braci Piotrowskich mamy coraz więcej przesłanek, że spółka należycie nie rozliczała VATu.
Na dzisiaj BRIJU wygląda bardzo blado... -być może dlatego nie nazywa się już BRIJU, a ITM -? - Niemniej! W interesie wszystkich akcjonariuszy pozostaje rychłe wyjaśnienie wszelkich wątpliwości oraz rozwianie najmniejszych wątpliwości dot. podejrzeń o oszustwo braci Piotrowskich ws wyłudzania VAT! W dalszym ciągu BRIJU po przechrzcie na ITM, pozostaje spółką publiczną. PS Swój własny wątek możesz założyć w swoim prywatnym pamiętniku. Im szybciej bracia Piotrowscy oczyszczą się z pomówień, tym szybciej kurs powędruje z powrotem z niespełna 4 zł na ponad zł 30.
Tak wątek mogę w pamiętniku a post na bankier.pl. Proszę przestań zaśmiecać go swoimi wywodami. Już wszyscy wiedzą co myślisz o tej spółce, piszesz to z uporem maniaka przy każdej możliwej okazji więc swoja misję możesz uznać za zaończoną. Powiedz szczerze, jak bardzo wtopiłeś na spółce? Sądząc po częstotliwości Twoich wypowiedzi bardzo... nie łam się giełda nie jest dla każdego zawszę możesz resztkę kasy wrzucić na lokatę. Widzisz chłopcze nie masz kultury bo wchodzisz na cudze posty nie odpowiadasz na zadane pytanie tylko zaśmiecasz, frustrację wyładowujesz pisząc fakty o których wszyscy już wiedzą myśląc że jesteś odkrywczy...daj już sobie spokój bo jesteś nudny.
Dnia 2018-01-13 o godz. 23:14 ~Rutek napisał(a): > Tak wątek mogę w pamiętniku a post na bankier.pl. Proszę przestań zaśmiecać go swoimi wywodami. Już wszyscy wiedzą co myślisz o tej spółce, piszesz to z uporem maniaka przy każdej możliwej okazji więc swoja misję możesz uznać za zaończoną. Powiedz szczerze, jak bardzo wtopiłeś na spółce? Sądząc po częstotliwości Twoich wypowiedzi bardzo... nie łam się giełda nie jest dla każdego zawszę możesz resztkę kasy wrzucić na lokatę. Widzisz chłopcze nie masz kultury bo wchodzisz na cudze posty nie odpowiadasz na zadane pytanie tylko zaśmiecasz, frustrację wyładowujesz pisząc fakty o których wszyscy już wiedzą myśląc że jesteś odkrywczy...daj już sobie spokój bo jesteś nudny.
Wywody są Twoje. Nie opisuję tego, co myślę o tej spółce. ... a fakty! ... Cóż? - rzeczywiście są frustrujące i nudne.
Słuchaj skoro wiesz ze spółką zarobi na tych 11mln obrotu grudniowego na domiar dołożony przez US to kurs pójdzie w górę, i skoro to wiesz to czemu podajesz to do publicznej wiadomości zamiast samemu nakupic ile się da, coś mało inteligentny twój wpis
Czy ty przeczytałeś to co napisałeś? Bełkot i brak składni... jeszcze podpisujesz się profesor. Hahahaha hahaha. Jeszcze brak rozumienia tego co czytasz bo gdzie ja napisałem, że wiem że spółka zarobi 11 mln zł? Jak już to napisałem że OBSTAWIAM PRZYCHÓD ZA GRUDZIEŃ 11 MLN i czy ja napisałem że nie posiadam akcji tej spółki? Mało inteligentny to Ty jesteś a Twój wpis to żenada.
To ty jesteś profesor na miarę prezydenta Turkmenistanu :-) Oczywiście z talentami, no i to tłumaczy poziom j. polskiego - tylko piszesz i zapominasz o czytaniu :-)
Nocny Marek się uruchomił. Wszystkie spółki z GPW publikują raport za IV kwartał czy raczej praktyka pokazuje, że po prostu publikują całoroczny raport ?
oto jak spółka opisywała sklapy po których nastapił spadek - 93% kursu piszą każdy ma swój rozmum ! czytać zapraszam i wszystko w temacie , nie ma miejsca dla oszu...w w naszym kraju , do puchy ich wszystkich